На Волині планують відновити механічний завод, на якому зараз немає навіть світла

На Волині планують відновити механічний завод, на якому зараз немає навіть  світла
Залишки цілісного майнового комплексу, де колись обробляли метал і виготовляли контейнери, у лютому за два мільйони гривень придбали інвестори.

Про це пише газета "Сім'я і дім".

Територія заводу складає понад два гектари, її також хочуть викупити. Нові господарі планують налагодити тут виробництво малої сільськогосподарської техніки - плугів, картоплекопачок тощо.

Аналогічне підприємство успішно працює в Олиці. Завод планують запустити через два-три роки, створивши сто робочих місць.

Потужність колишнього мехзаводу оглянув голова ОДА Володимир Гунчик. З'ясувалося, що все обладнання й електромережі розкрадені, повністю відсутнє електропостачання. Фактично інвестори вклали гроші в голі стіни.

"Подумаємо із представниками обленерго, як, не порушуючи законодавства, можна подати сюди електрику для запуску виробництва", - зазначив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого там не буде. В Олиці люди працють за мізер в нелюдських умовах. Купили залишок. вирізують метал залишки який остався. Трохи ше є. І землю хочуть купити тіпа для обслуговування. а потім продадуть земельку і все. Якшо так сильно хочуть створити рацююче підприємство то чого рвать глотку за продаж землі. Візьми в оренду на 20 років а там якшо підприємство нормально буде працювать будь ласка купляй ту землю. Чергова афера. Вже продали доківську землю, спецлісмашу, асфальтного. що хоч нормальне є одне підприємство. і громаді майже нічого.
Відповісти
а Ви думаєте по принципу "як не мені дістанеться, то хай нікому"? якщо ви справді з Ківерець, то повинні знати справді в якому стані перебуває вказане приміщення, де знайшли своє місце всі місцеві бомжі і алкоголіки, які справді звідти тягнуть усе, що можна потягнути і здати хоч за якісь гроші, поблизу взагалі страшно ходити. а стосовно землі - за кордоном кому належить земля, тому належить і будова на ній, а в нас все навпаки, жодне підприємство, жоден іноземний інвестор не буде працювати з нашими, допоки не буде підприємство розташоване на власній земельній ділянці. для чого взагалі будувати щось чи починати діяльність будь-якого підприємства, якщо за 20 років закінчиться оренда і знайдуть такі ж як ви "доброжелатели", які знайдуть спосіб не продовжити договір оренди? і, на превеликий жаль, знайдуться ваші однодумці, які перешкодять людям із хорошими намірами зробити хоч щось для нашого міста, навіть ті ж робочі місця хоча і з мінімальною зарплатою (все ж краще ніж ніякої) і приміщення відновити поки остаточно не розтягли і не розвалили. до речі, станом на сьогоднішній день все найняті люди, які розбирають завали сміття і чагарники, хоч якось приводять територію до ладу
Відповісти
Перш ніж писати фігню поїдь людей попитай чи вони за копійки працюють!Легше всього нічого самому не робити і другім не давати.
Відповісти
Гроші відмиють знов!! Спочатку занедбають а потім відновлюють
Відповісти
Спочатку потрібно людям дати шанс,спробувати,а тоді вже бухтіти.Така вже дибільна українська натурка-сам не гам,і комусь не дам.Нехай пропаде,але нікому.Тепер на рахунок доківської землі і т.д.За Олику не скажу,не знаю.А в Ківерцях,на території спецлісмашу Ігор Кропивський зробив гарну фірму-люди мають роботу,район-податки,а селяни-порівняно недорогу якісну сг техніку.І ще-спочатку як когось вчити,навчись правильно писати,паморок.
Відповісти
Останні новини
На Волині планують відновити механічний завод, на якому зараз немає навіть світла
06 березень, 2015, 14:26