У штабі АТО повідомляють про можливий наступ бойовиків

У штабі АТО повідомляють про можливий наступ бойовиків
Наступальні дії підконтрольних Росії бойовиків на Донбасі залишається вірогідними з огляду на ту велику кількість техніки, озброєння та особового складу, які сконцентровуються на окремих напрямках.

Про це у п'ятницю на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник АТО Андрій Лисенко, - передає Укрінформ.

"Виходячи з кількості техніки, озброєння та особового складу, сконцентрованих на окремих напрямках, можна зробити висновок про вірогідність так званих наступальних дій. Там, де немає великої кількості, там можна очікувати лише провокуючих дій", - сказав він.

Речник АТО повідомив, що, за даними розвідки, майже кожної ночі бойовикам доправляють колони з боєприпасами і пальним. Також відбувається передислокація їх сил на найбільш небезпечних напрямках.

"В напрямку Новоазовська, тобто приморський напрямок; колишній дебальцівський, а зараз артемівський напрямок і, звичайно, донецький напрямок", - сказав він.

Крім передислокації, ворог також займається диверсійно-розвідувальною діяльністю, тренуванням на своєрідних полігонах "тих найманців, які заходять з території РФ, відбувається їх злагодження".

"Інформацію про переміщення ми знаємо. Кількість одиниць техніки, яку вони отримують, їх запас - ми знаємо. Робиться усе можливе, щоб адекватно відреагувати у разі атакуючих дій супротивника на даних напрямках", - запевнив Лисенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Лысенко за год столько колонн вошло, что если что-то входит, так это уже армия Китая.
Нужно уметь воевать, а не кричать, что противник виноват.
"Воевать не числом, а умением", - Суворов говорил
Відповісти
Останні новини
У штабі АТО повідомляють про можливий наступ бойовиків
06 березень, 2015, 15:23