Прокуратура назвала причину обвалу будинку у Луцьку

Прокуратура назвала причину обвалу будинку у Луцьку
Прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості працівників Луцького ЖКП №7 та Луцької міськради - саме ця недбалість стала причиною обвалу будинку.

Про це повідомили у прокуратурі Волині

Зі слів мешканців, ще в травні цього року на місці обвалу на рівні першого поверху відбулася часткова руйнація несучої стіни. Однак службові особи Луцького ЖКП №7 та Луцької міськради, неналежно виконуючи свої обов’язки, вчасно не вжили заходів щодо обстеження будинку, встановлення причин руйнації та проведення ремонту, - повідомляють у прокуратурі.

Прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості вказаних службових осіб, що спричинила тяжкі наслідки (ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, о 4:25 у Луцьку на вулиці Рівненській, 109, у п'ятиповерховому житловому будинку (1971 року забудови) між першим та другим під'їздами сталося раптове руйнування несучих конструкцій з першого по п'ятий поверхи.

Внаслідок обвалу зруйновано 8 квартир. Одна мешканка постраждала - зі струсом мозку і станом середньої важкості її відвезли до лікарні.

Загинуло двоє літніх чоловіків - 74 і 77-річний мешканці цього будинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пока бандой Бти будет керовать сынок Дмитрука и продажные юристы с с честными судьями еще много по7гибнет
Відповісти
а молодший син як раз суддею і праціює))
Відповісти
А до службових осіб 7 ЖЕКу, ще ХТОСЬ дозволив реконструкцію, ХТОСЬ здійснював її, ПЕВНІ СТРУКТУРИ мали КОНТРОЛЮВАТИ ці процеси, в тому числі міська рада в першу чергу!
Відповісти
А-у,чиновникі схаменіться,скільки має статися ще лиха щоб ви подумали про людей!?Будинок по вул Винеченка 16 нахлився в двір на 12см і всім байдуже,а перший поверх повністю в магазинах.
Відповісти