АПГ «Пан Курчак» пропонує нову форму ведення бізнесу*

Завдяки відкриттю високотехнологічного забійного комплексу в Нововолинську, який належить ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», що входить в Агропромгрупу «Пан Курчак», займатися вирощуванням курчат стане вигідно.

Адже тут аграріям західного регіону пропонують нову форму співпраці, яка вже давно і успішно культивується у європейських країнах, зокрема, сусідній Польщі. Там фермерські господарства займаються вузькопрофільним напрямом і працюють, наприклад, лише над вирощуванням курчат.

Натомість українським фермерам потрібно не тільки вигодувати птицю, а й подбати про наступні кроки, як то забій, переробка, збут тощо. А це все, відповідно, ускладнює ведення птахівничого бізнесу.

Тим часом із відкриттям нового забійного комплексу аграрії західного регіону, які займаються вирощуванням птиці, отримали нові можливості. Адже він удвічі потужніший за нині діючий та розрахований на забій 17 мільйонів голів птиці в рік. Це дозволяє ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» не лише розширювати власні виробничі потужності, а й пропонувати переробку за європейськими стандартами покупної сировини. Тож відтепер дрібні птахогосподарства західного регіону без ризиків можуть розширювати власне виробництво.

Їм не доведеться інвестувати в будівництво цехів забою, переробки, охолодження, заморозки та фасування продукції, оскільки потужний комплекс у Нововолинську дотримується міжнародних стандартів і гарантує європейський рівень якості. Наразі на таких взаємовигідних умовах ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» працює з фермерами Волинської, Рівненської, Житомирської, Тернопільської та Львівської областей. У перспективі - співпраця з аграріями з інших регіонів. Адже потужності новозбудованого комплексу дозволяють у 2015 році переробити майже 12 тисяч тонн курятини інших виробників. А це в 4 рази більше, ніж минулоріч.

Окрім того, власники ферм із вирощування птиці отримали комплексну пропозицію від ТзОВ «Птахокомплекс «Губин». Так, їм дають курчат, збалансовані комбікорми, ветпрепарати та, відповідно, гарантують збут. Тим часом їх завдання, дотримуючись відповідних технології, забезпечити якісну відгодівлю курчат. За що вони й отримують прибуток.

Загалом ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», що входить в АПГ «Пан Курчак», планує цьогоріч виготовити та реалізувати більше 34 тисяч тонн продукції курчати-бройлера. Це на 71% більше, ніж у 2014-у. Вийти на такий результат вдасться завдяки збільшенню обсягів переробки давальницької сировини та розширенню власних потужностей. Зокрема, вже завершується будівництво 10 додаткових пташників у Холопичах. Після введення їх в експлуатацію ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» зможе одночасно здійснювати посадку 1 мільйона 850 тисяч голів курчат-бройлерів.

Завдяки нарощуванню потужностей, ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» - серед лідерів виробництва курятини в західному регіоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
АПГ «Пан Курчак» пропонує нову форму ведення бізнесу*
07 березень, 2015, 17:38