У Луцьку збирали гроші для розвідників. ВІДЕО

У Луцьку збирали гроші для розвідників. ВІДЕО
На весняному ярмарку в Луцьку збирали гроші для волинських розвідників.

У ярмарку взяли участь кілька десятків народних майстрів, які продавали вироби з кераміки, вовни, текстилю, шкіри, бісеру та інших матеріалів, пише Zik.

Серед різного краму були і прикраси, і предмети побуту, і книги і навіть солодощі.

«Я плету вироби з бісеру. Ціни ставлю помірні, скажімо, таке маленьке плетене деревце продаю за 30 гривень. Я постійно беру участь у таких благодійних заходах, де збирають гроші для українських вояків. Хочу попросити всіх українців робити такі добрі справи», - зауважила майстриня Тетяна Михайлецька.

Погода цього дня у Луцьку була сонячна, тож на ярмарковий майданчик був багатолюдним. Відвідувачі ярмарку робили покупки або просто жертвували гроші для вояків АТО. Здебільшого це були чоловіки, які шукали подаруночки коханим дружинам, мамам та сестрам напередодні Міжнародного жіночого дня.

«Ми з чоловіком купили кілька горнят ручної роботи, вони рідко трапляються в продажу, тому особливо цінні. Заплативши майстру за роботу, ми ще й армії допомогли. Дуже приємно, що у місті працюють такі благодійні ярмарки», -- розповіла лучанка Дарина Вакіна.

За словами організаторів, вони проводять уже десятий благодійний ярмарок. Цього разу збирають гроші на потреби розвідувальної групи 14-ї окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського, яка наразі готується до виправи на Схід. Бійцям конче необхідна деяка військова амуніція, зокрема, наколінники та налокітники.

«Тішить, що свої роботи нам надали багато майстрів з Луцька та області. Навіть переселенці з Криму долучилися до ярмарку. Лучани дуже позитивно сприймають такі заходи, навіть якщо не купують вироби, то кладуть гроші у скриньку для пожертв на потреби вояків», -- зауважила співорганізаторка ярмарку, активістка ГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сі скінчила....Схаменіться.
Відповісти
їх не подолати. Житимемо.
Відповісти