У Ковелі професійні художники зобразили весну на полотнах. ВІДЕО

У Ковелі на виставці представили понад п'ять десятків картин, виконаних у різних художніх техніках. Про це інформує Телевізійний центр Ковель..

Художниця Оксана Цюп'яшук розповіла, що коли вона починає малювати, то абстрагується від буденнихпроблем і налаштовується на весну.

"Хочеться, щоб ці роботи пробудили вас на такий гарний весняний лад. Ми довго думали і вибирали назву даної виставки. Ми прагнемо щоб ця весна була не тільки символом пробудження природи, але й пробудження нашої свідомості. Нашої гідності. І хочеться, щоб в нас дійсно пробудилися весняні та життєдайні сили", - розповідає художниця.

“Бачити світло, коли навколо тебе стільки темряви — непросто” - стверджують організатори вернісажу. Серед 18-ти художників, чиї роботи представлені в експозиції виставки “З весною у серці”, ковельчани зустрінуть як добре знані, так і нові прізвища.

“Ви самі розумієте, що така в країні зараз ситуація, що дуже важко налаштуватися на той весняний позитивний лад і настрій. Тим не менше, ми все-таки знайшли в собі сили і підготували виставку, яку заздалегідь запланували. Так само, як весною пробуджується природа, ми теж будемо сподіватися на пробудження...”, - говорить координатор виставки Світлана Солодун.

Весна в полотнах ковельських художників — це і вродлива жінка. І милий серцю куточок рідного міста чи пейзаж. І, звичайно, квіти. Головне — намалювати все це щиро. Вкласти душу. Відчути гармонію навколишнього світу.

“Світлі, хороші кольори картин, від яких віє теплотою. Добром. І позитивною енергією. І ось цей позитив буде передаватися іншим. Люди стануть добрішими, милосерднішими. І менше буде тієї біди і зла, які зараз є в нашій державі.”, - говорить художник .
Микола Конопацький

Організатори виставки та художники сподіваються, що їхні спільні зусилля знайдуть позитивний відгук у ковельчан. Бо Україні, яка піднімається з колін, сьогодні як ніколи потрібні небайдужі серця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі професійні художники зобразили весну на полотнах. ВІДЕО
08 березень, 2015, 19:31