Волиняни стають вбивцями через побутові мотиви

Волиняни стають вбивцями через побутові мотиви
Незважаючи на те, що криміногенна ситуація на Волині протягом поточного року покращується, спостерігається ріст вбивств, спричинених переважно побутовими мотивами.

Про це повідомив 20 грудня начальник управління МВС в області В’ячеслав Ходирєв.

Головний міліціонер краю пов’язує зменшення рівня злочинності з ростом економічних показників області. Втім, все частіше з’ясовування стосунків між волинянами закінчується смертю.

«У цьому році є ріст убивств. Якщо брати в цифрах, то минулого року було 24 вбивства, то в цьому році вже 38. Але якщо брати 2009 рік – було більше 50-ти.

Якщо проаналізувати всі ці вбивства – то лише одне вбивство - жінки з Володимира-Волинського - має кримінальний грунт. Людина, яка скоїла цей злочин сидить у камері, розбираємося з ним. А всі решта вбивства - на побутовому грунті. Жінка чоловіка, чоловік жінку, мама синка, синок маму», - зазначив Ходирєв.

До слова, 20 грудня під час урочистостей з нагоди професійного свята начальник обласного УМВС В’ячеслав Ходирєв розповів про те, як правоохоронці переживають реформу, що зробили, а що ще б хотіли зробити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни стають вбивцями через побутові мотиви
21 грудень, 2011, 13:56