Волинян просять допомогти з житлом для переселенців

Волинян просять допомогти з житлом для переселенців
Жителів Володимира-Волинського та району просять прихистити переселенців.

В період політично-соціального напруження в нашій країні та погіршенням воєнної ситуації на Сході України багатьом жителям Донецької та Луганської областей, аби уникнути небезпеки, довелось покинути свої домівки та шукати місце проживання у інших регіонах, – зазначають у прес-службі Володимир-Волинського МР ВУДСНС, - пише БУГ.

На даний момент більше 50 000 громадян не мають даху над головою.

"Українці не мають залишатися байдужими до горя співвітчизників, тому управління державної служби з надзвичайних ситуацій та місцеві органи самоврядування органи виконавчої влади закликають віднестись з розумінням та надати тимчасовий притулок для вимушених переселенців з зони військових операцій, адже лише взаємодопомога та взаєморозуміння повернуть нашій країні мир", - йдеться у повідомленні.

Усіх, хто може надати житло для тимчасово переселених громадян, просимо телефонувати за номерами 101, 3-85-77, 3-80-01 або в сільські та міські ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А зачем им помогать с жильем? Им Путин предоставит в Москве по отдельной квартире.
А тем, кто во время пророссийских митингов особо усердно тряс триколором и кто бросался под украинские танки, тем еще и машину в придачу
Відповісти
Ну да,жилье им дать?!а как только все начиналось на Востоке,когда можна било придушить бунти сепаров, что делали мирние жители?!правильно- кидались под машини и бтр украинской армии, не давая проезду! Живим щитом ставали,охраняя сепаров!может им еще и дачи в придачу дать!?чтоб голоснее орали путин прийди!путин введи войска!заслужили?!
Відповісти
А ЧОМУ Ж ВИ ЗАРАЗ_ СИДИТЕ І НІЧОГО НЕ РОБИТЕ, НЕ ПІДНІМАЄТЕСЬ, ??? ЧЕКАЄТЕ КОЛИ ВІЙНА ПРИЙДЕ У ВАШІ ОСЕЛ??? не можна бути такими жорстокими,тільки і вмієте строчити коментарі непристойні
Відповісти
бо вже набридло підніматись. вони біди наробили всій Україні, а нам піднімайся. Ітак волинських хлопців найбільше загинуло на цій війні. Нехай котяться до свого путіна, бо ще сюди біду принесуть.
Відповісти
У кожній області у кожному селі,величезна кількість пустуючих хат- будь- ласка, от вам і житло для переселенців! Але ж вони мабуть не хочуть,їм удобства треба і працювати їм лень!вони ж звикли горілочку попивати і кричати,що Донбас всю Україну кормив,а тепер їм всі должни, видети- ли!
Відповісти
Да они и сейчас большинство за кацапурию.
Відповісти
Нафіг гнати ,це бидло наших ВОЛИНЯН вбивало ,,,,нічого йому не давай ,Вали назад в Даунбассс!!!!
Відповісти
здесь не все такие
Відповісти
А що вже не бояться бандер, укрофашистів і тд?вони в душі нас ненавидять,бо саме ми на їх думку розбомбили їхні будинки!поселити їх тут,пригріти ворога на грудях
Відповісти
Тут на форумі всі такі " людяні" вміють любити ближнього.Всі напевно в Бога вірять.А якщо завтра самі будете на вулиці, а в житті все може бути.
Відповісти
Люди схаменіться!!! Якщо ви люди.Ненависть це дагноз. Ідіть лікуйтесь бо до добра злість і ненавить не приведе.
Відповісти
Я згідний...хатів порожніх в селах хватає і землі також.А з іншої сторони це можуть бути "сепари" і зливати путлеру всю інфу що да як тут на заході!
Відповісти
нас мало и многие не могут выехать по разным причинам родители деньги страх.но будем держаться.
Відповісти
Восток держись сбросим хунту,они будут скитатся после федерализации со своей нищинской экономикой.
Відповісти
Знаю людей, що можуть поселити, але бояться.
Влада не пояснює на скільки це тимчасово, і як вона планує з цим питанням розібратися.
Депутати сидять і також ждуть, що саме розсмокчеться.Хай би почали масове будівництво на подобі "хрущовок": це і робочі місця і перспектива. А як повиїжджають назад, то житло залишиться у власності міста чи села для бідних, багатодітних і підмінний фонд.
Відповісти
Вже одних приютили, чоловіка з жінкою, хазяйка вийшла на роботу і повернулась бо щось забула, і уявіть картину стоіть ця переселенка новлрить по телефону" Да меня эти бандеры уже заи...ли, да пусть они все сгорят, скорее бы что то придумать и их отсуда выпереть.." от і хазяйки яка приютила , мало не впала почувши це все, вигнала під три чорти.
Відповісти
Останні новини
Волинян просять допомогти з житлом для переселенців
09 березень, 2015, 15:30