В нічному клубі Луцька молодик поцупив жіночу сумку, в якій було 100 доларів

В нічному клубі Луцька молодик поцупив жіночу сумку, в якій було 100 доларів
Звільнившись із місць позбавлення волі, де відбував покарання за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, чоловік викрав у нічному клубі жіночу сумку.

Луцьким міськрайонним судом йому призначено покарання – три місяці арешту, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

У 2011-му спритник отримав 200 годин громадських робіт за вчинення крадіжки, а у 2012 році – 5 років позбавлення волі із конфіскації майна за зберігання наркотиків. Потрапивши під дію Закону України "Про амністію у 2014 році", його звільнили від відбування основного покарання. Однак без криміналу молодик не зміг прожити навіть півроку.

У поле зору правоохоронців він потрапив за вчинення крадіжки жіночої сумки. Подія трапилася 11 грудня 2014 року близько 4-ї години ранку. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спритник у нічному клубі обласного центру побачив на дивані жіночу сумку, у якій було 300 гривень і 100 доларів США. Сума завданих потерпілій збитків становить майже дві тисячі гривень.

За вказаним фактом міліціонери розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час судового розслідування між потерпілою та обвинуваченим укладена угода про примирення. Судом зловмиснику призначили узгоджене покарання – три місяці арешту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого страшного не трапилося, як на мене. З тим хлопцем вже все зрозуміло, а от з однією з численних міськоих потаскушок, - то так їй і треба!... Немає чого вештатися по барах і ресторанах, коли в країні війна, коли тисячі дружин і матерів чекають своїх чоловіків та синів додому з війни, чи коли трапляється в сім"ї біда і кожна гривня потрібна на лікування. От тоді то біда, а ось ця ситуація, то це знак Божий і кара за гріхи. Пора, значить, глянути на праведність свого життя і вчинків. Благочестива дівчина (жінка) не буде вештатися невідомо де в 4 год ранку.
Відповісти
Останні новини
В нічному клубі Луцька молодик поцупив жіночу сумку, в якій було 100 доларів
10 березень, 2015, 10:36