У Луцьку на концерті збиратимуть гроші для постраждалої у роуп-джампінгу дівчини

У Луцьку на концерті збиратимуть гроші  для постраждалої у роуп-джампінгу дівчини
Лучан запрошують на благодійний рок–концерт, на якому відбудеться збір грошей для Вікторії Романчук.

15 лютого Вікторія зі своїм хлопцем Владиславом стрибали з 50-ти метрової труби в районі КРЗ (вул. Єршова, 5). - повідомляють організатори.

Обірвався трос, і вони впали. Хлопець помер у лікарні, а Віку, незважаючи на численні травми, вдалося врятувати. Проте вона все ще потребує тривалого лікування та подальшої реабілітації, на що потрібні чималі кошти.

З метою матеріальної допомоги молодіжний рух «Іскра» ініціює
благодійний концерт «Рок для життя».

Захід відбудеться 22 березня у пивному клубі «Оболонь» (вул. Коперника, 8 – а).

На участь у концерті зголосилися гурти Четвертий вимір, Jackson Crack, Panic Station, та One Light Inside.

Початок о 21:00 год. Вартість входу – 40 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона подурості влізла в халепу і тепер собирають кошти а чому кошти не збираюють для онкохворих дітей дітей з дцп.......екстріму дівчина захотіла???головою треба було думати.....
Відповісти
У тебе діти є? - Якщо немає - то не заводь...
Відповісти
Шановний у мене діти є і коли в мене сталася біда то я нікого не просила...а в свому житті надивилась які дітки у лікарнях лежать і мами які бідні....головою треба було думати...доросла вже....
Відповісти
Про збір коштів для онкохворих дітей онкохворих дітей випадково згадали? Якщо так, то самі не розумієте наскільки потрапили навмання в ціль: наскільки жорстока іронія долі і наскільки повязана тема збору коштів для онкохворих дітей з трагічною подією, що згадується в цій публікації! Просто наберіть в google (cслужба пошуку на volynpost якась не дуже досконала) три слова: онкохворих дітей стрибки (або роупджампінг) - глянувши кілька перших посилань відразу зрозумієте, в чому річ!
А якщо все знаєте, то навіщо тему тролити?
Відповісти
на премію Дарвіна когось номінували?
Відповісти
Вона полiзла туди вiд коханя, тут вина тiльки органiзаторiв
Відповісти
Маразм
Відповісти
Ідея дуже добра, тільки чому концерт саме в пивному клубі? Трохи погано, бо там трохи обмежена кількість місць для глядачів і виходячи із розголосу і резонансу події буде аншлаг і далеко не всі бажаючі зможуть потрапити на концерт. Крім того, серед потенційних бажаючих піти на концерт і допомогти має бути багато неповнолітніх, приблизно ровесників постраждалої. То дітей пускати на вечірній концерт в пивний клуб? Щоб вони ще пиво попивали за концертом?
Відповісти
ну то знайди їм інше приміщення безплатно та організуй.аншлах.?пхаахаха.та хто туди піде
Відповісти
Та то ясно, що проблема з приміщенням, якщо зал шукати, то треба оренду платити і т. п. А для бару оренди не треба, якщо концерт, то наплив клієнтів і виручка буде платою. А стосовно, "хто туди піде?" то помиляєтесь, в спеціально створеній групі
https://vk.com/soooooooooooooos
вже понад 1000 учасників і велика частка з них приблизно плюс-мінус ровесники потерпілої (їй є повних 16, 17 ще нема), причому не тільки її знайомих і друзів. А дівчинка крім того що студентка ПТУ ще й серйозно займалась танцями в "Волиняночці", то й з їх боку є підтримка. А ціна 40грн. цілком прийнятка сума, що 15-17-річні можуть безболісно попросити у батьків на концерт/, тим більш благодійний. То прогнозую наплив саме підліткового контингенту.
Відповісти
А семенюк була там?
Відповісти
Концерт ще в майбутньому - 22 березня, то буде видно. Але я не думаю, що їй доречно там з'являтися як і будь-кому із "Землі стрибків". Щоб зайвих розмов і провокацій зайвих не було, від гріха подалі. Хоч розмови так і так будуть. Прийдуть - будуть розмови різні, що такі-сякі прийшли, веселяться, совісті не мають, не прийдуть - скажуть, що ховаються гади. Але якщо не прийдуть, то для них безпечніше буде, щоб натовп не накинувся на них, як винуватців.
Відповісти
Добити, щоб не мучилась та й усе. Набридла вже ця мала. Дешевше приспати
Відповісти
Дурне, ти хворе на голову? Вліпнеш ти в таку халепу, побачиш!
До того ж, Віка вже говорить і сидить сама.!
А якщо набридла - підніми свою жопу від монітора і йди сади картоплю!
Відповісти
ще рано картоплю садити
Відповісти
А чому журналісти не пишуть, як покарають організаторів цього роупджампінгу??Обіцяли 100 відсоткову безпеку, а як біда, то шлангами прикидаються. Віка Семенюк бігає по місту з либою до ушей!Космонавтка двох людей угробила і тішиться
Відповісти
Ага, у соцмережах ця арганізатарка вихваляється новим дорогущим обєктивом. Краще б дитині допомогла на лікування. Садити таких треба і стерилізувати!
Відповісти
https://vk.com/misteria_zp - Це ця сама організаторка, яка винна у тому, що дівчина травмувалась!
Відповісти
Зовсім розум загубив? Жах...
Відповісти
Дійсно, що буде цій "любітєльніце острих ащющєній" Віці Семенюк і КО за те, що хлопець, який стрибав помер, а дівчина на все життя залишиться калікою?? Вони ж будуть покарані, правда??
Відповісти
У цієї організаторки Вікторії в самої дитина інвалід!!Але цю .УКУ, життя не вчить!!!Нічого ще вона дострибається!!!
Відповісти
Вона ж Семенючка працює журналісткою на Волинських новинах. То цю новину ПРО СМЕРТЬ зняли і забрали можливість коментувати!!Цензура, МЛЯ....А ЩЕ ЇЇ ТАМ ПРИКРИВАЮТЬ, ЩОБ НЕ ДАЙ бОГ НЕ ПОКАРАЛИ БІДНЕНЬКУ!
Відповісти
Вікторія Семенюк стільки грошей назаробляла на тих стрибках, що тепер є за що відкупитися. Дерли з людей 100-200 грн за стрибок, казали, що на оснащення. Щонайменше 10 тисяч кожного разу в день заробляли. А скільки було їх? Зажерлись, от і оснащення не витримало
Відповісти
Я шокований з того, що організатори не те, що не покарані, а далі по місту бігають, ніби нічого не трапилося. А семенюк навіть до групи допомоги дівчини не вступила, хоча сама в соцмережах цілими днями вісить!Як так????!!!!!! До випадку така героїня, просто зірка соцмереж, піарщиця свого бізнесу, а тепер "моя хата скраю" , я собі журналістка звичайна та нічого не чула. сором.!
Відповісти
Мало того, та семенюк ще й місцеві вечірки відвідує! мені здається, що кожна порядна та совісна людина на її місці ночувала б в палаті біля постраждалої та вимолювала пробачення в батьків загиблого. А вона усміхнені фото виставляє з вечірок, ще 40 днів по хлопцю не пройшло((( Хтось може пояснити ТАКУ поведінку? Як? Це так світ низько котиться?
Відповісти
що не так з дитиною семенюк? на що хвора?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на концерті збиратимуть гроші для постраждалої у роуп-джампінгу дівчини
10 березень, 2015, 15:49