Волинська волейбольна команда отримала грошову винагороду

Волинська волейбольна команда  отримала грошову винагороду
Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець вручила подарункові сертифікати на грошову винагороду за високі спортивні досягнення волейбольній команді «Континіум-Ковель».

Команда стала чемпіоном України серед команд вищої ліги сезону 2013-2014 років, - прес-служба Волинської облдержадміністрації.

"Протягом року дівчата пройшли тернистий шлях із моментами радості та смутку, із хвилинами перемог та незабутніми враженнями. Бажаю й надалі нести спорт у вашій красі, успіху вам, зібраності, оптимізму та нових перемог. Ця весна – це ваша весна", - зазначила у вітальному слові Світлана Мишковець.

Тренер команди Богуслав Галицький наголосив: дівчата вирушають на всеукраїнські змагання у Запоріжжя, де гратимуть із місцевою волейбольною командою. Тож фінансова підтримка як ніколи на часі.

"Для нас це був справжній сюрприз, якого ми не очікували. Приємно, що керівництво області про нас не забуває, поважає і підтримує не лише фінансово, але й морально, адже часто приходить на ігри і щиро вболіває", - сказав Богуслав Галицький.

Сертифікати на грошові винагороди, які були виділені з обласного бюджету, отримали дванадцятеро спортсменок команди (3 тис. грн), а також тренери Богуслав Галицький (6 тис. грн) та Сергій Федонюк (4 тис. 500 грн).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська волейбольна команда отримала грошову винагороду
11 березень, 2015, 10:23