Відомо, хто судитиме «Карпати» з «Волинню»

Відомо, хто судитиме «Карпати» з «Волинню»
Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив суддів на матчі 17-го туру Прем’єр-ліги сезону-2014/15.

Поєдинок у Львові між «Карпатами» та луцькою «Волинню», який розпочнеться на полі стадіону «Україна» у п’ятницю, 13-го березня, о 19:00, обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Сергієм Березкою з Київщини, - повідомляє ІА ZIK.

Сергій Березка народився 19-го січня 1972 року у Києві. Має вищу освіту – закінчив Національний Університет фізичного виховання і спорту у Києва.

З 1991 судив місцеві любительські турніри регіонального рівня, з 1992 року – всеукраїнські змагання аматорських команд та Дитячо-юнацької футбольної ліги України. З 1997 року працював у другій лізі, у 1999 – 2002 та в 2012 – у першій. У 2002 році дебютував в елітному дивізіоні чемпіонату України і працював до 2011. З 2013 повернувся судити ігри Прем’єр-ліги.

У минулому Сергій Березка десять разів обслуговував поєдинки за участі «Карпат» в чемпіонатах Першої і Вищої ліг, Прем’єр-ліги та Кубку України. В них «зелено-білі» отримали три перемоги, один раз зіграли внічию та в шести іграх зазнали поразок. У ворота суперників карпатівці забили 5 голів, а в свої пропустили 10.

У п’ятницю Сергію Березці допомагатимуть асистенти Денис Шудрік (Сімферополь) та Максим Чертоляс (Херсон). Функції четвертого арбітра виконуватиме Ярослав Козик (Мукачеве). Спостерігач арбітражу – Сергій Задіран (Дніпропетровськ).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей берізка, пам’ятається, в якості 4-го арбітра допомагав кутакову вбивати Волинь в пріснопам’ятному матчі з металістом.
а перед тим довго був дискваліфікований за "чесне" суддівство.
по ділу, треба сказати
Відповісти