Новопризначений керівник Рожищенської РДА запевнила, що її підтримує громада

Новопризначений керівник Рожищенської РДА запевнила, що її підтримує громада
Новопризначена голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська дала короткий коментар щодо свого бачення роботи в районі.

У коментарі «Громадському.Волинь» керівник району повідомила, що більшість громадського активу її підтримала.

«Надзвичайно важливою на даний момент є консолідація усіх політичних сил демократичного спрямування району у напрямку спільної роботи в підготовці стратегічного плану розвитку. Кожна громадська ініціатива в районі буде почута та повинна займатись суспільно корисними справами на благо району, а не у супереч.

В період військових дій на Сході нашої держави не є часом для внутрішніх конфронтацій. Головне завдання для нас – визначення напрямків сталого розвитку району та збереження миру. Мені дуже приємно, що я відчула підтримку переважної більшості політичних партій та громадських організацій нашої районної громади і вже із наступного тижня ми сядемо спільно за круглих стіл для визначення основних кроків нашої спільної взаємодії», - зазначила Гайворонська.

Офіційне представлення Інни Гайворонської на посаді голови Рожищенської РДА відбудеться у четвер, 12 березня, 0 12:00.

Нагадаємо, на цю посаду Інну Гайворонську призначив своїм указом від 6 березня Президент України Петро Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сміх та й годі. Савчук і його друзі - це той "актив", що підтримує Гайворонську. І досить вже оцих загальних фальшивих фраз. Сама не вірить у те, що каже......
Відповісти
...нічого така....гарна жінка....і чому хтось не вдоволений...
Відповісти
жінка гарна не спорю але тільки як жінка. для чого гарній жінці лізти у це вибачте гівно. тим більше якщо щей люди проти.
Відповісти
Имя, сестра, ИМЯ!!!! нехай дасть перелік сил, що її "підтримують". починаємо роботу з брехні? так безславно і закінчимо!
Відповісти
Дуже красива жінка. Хочу з нею познайомитись і запросити в ресторан...
Відповісти
Савчукова жінка чи співмешканка. А він, як відомо, не без скандалу, можливо й корупційного пішов з посади. Буде кому настанови щодо дерибану давати. Районом і надалі керуватиме олежка.
Відповісти
Якого Савчука?
Відповісти
Женщина красивая,не спорю,а вот ее кукловод не очень,не верю что решения она будет принимать сама,она может быть помощником руководителя,но не руководителем,почему у нас ничего не меняется,это как то попахивает януковщиной.
Відповісти
"Надзвичайно важливою на даний момент є консолідація усіх політичних сил демократичного спрямування району у напрямку спільної роботи в підготовці стратегічного плану розвитку. Кожна громадська ініціатива в районі буде почута та повинна займатись суспільно корисними справами на благо району"
буде таку ахінєю нести людям - злетить швидко. треба доступними словами для місцевого населення спілкуватись, а не безтолковими фразами.
Відповісти
Мюллер сказав, що той хто був довго ПІД ВАТАЖКОМ - ватажком бути не може
Відповісти
Взагалі гидка особа як ззовні так і при спілкуванні. Куди дивились і про що думали на співбесіді наші посадовці. Порошенко з такою грою опустить свій рейтинг нижче плінтуса.
Відповісти
Виявляється тебе савчук навчив не тільки красти а й брехати, яка ж громадськість тебе підтримує, коли всі плюються. Це в тебе вже істерика тому, що добре знаєш що НЕ ПІДТРИМУЮТЬ!!! Можливо завтра твоя кар’єра так і закінчиться не розпочавшись, адже можеш і в кабінет не потрапити. Тут і Гунчик-бігунчик не допоможе. ГРОМАДСЬКІСЬ буде гнати Вас по Рожищах, так як Гунчика гнала у Луцьку.
Відповісти
Завтра буде видно і "підтримку" і "консолідацію" і перші ініціативи громади району. Чекаєм...
Відповісти
Як жінка - чудо, вродлива, хоч води напийся.
Відповісти
Чого вчепилися до людини? Може вона й нормальний керівник буде. Молода, має освіту, працювали в міжнародних проектах. Чи вам аби обгидити людину й все? Начіпляли на неї чуже минуле й жуєте. Побачите як буде працювати, а тоді вже будете давати оцінки.
Відповісти
Читаю і думаю. Хіба з тими придурками збудуєш Україну? Почитайте з початку до кінця. В чому претензії я й не зрозумів. Можу в тому, що комусь жаба давить, що у нього мала піцюрка, чи Бозя могів недоклала. А інших Президент вибрав. Москаль стоїть вже в державі, а здорові замість державу захищати мудаки з бабами воюють?
Відповісти
Зінгель! Усі служби та увесь район знає як ти організував вкидання гнилих коментів, вже давно. Про те, що ви з Музикою скраколизи регіонів в Рожищі і пята колона Москви, теж всі знають. Кому ти тут впарюєш те гівно?
Відповісти
Я можу дуже багато розповісти по цю особу, де, як, за рахунок яких "моральних" якостей і професійних здібностей вона іде у політику. Рожищани гоніть цю повію з району.
Відповісти
о. культура нарісувалася з своєю 5-ю колоною). хоть не паліться вже тут, убогі!
Відповісти
Дивлюсь в Рожищі до хріна пісателей. Шось комусь не нравиця - бийте друг другу морди. А то, сука, пацани воюють, а ці алкаші з самооборони з бабами воюють!
Відповісти
Нехай би її коханець йшов в АТО, а не лобіював інтереси чергової коханки.
Відповісти
Одні образи. Розгорнулася в коментарях не дискусія, а якийсь просто словесний пронос. І таке враження, що пише цю всю гидоту одній і ті ж люди. Маєте зауваження або претензії до тієї Гайворонської, то висловіть їх. А то обзивають і все. Хіба ж не таке саме творилося коли попередніх голів у нас призначали? Теж відра бруду! Ну вгамуйтеся врешті люди!! Окупант стоїть на порозі нашої хати, переступає через поріг, а ми продовжуємо лаятися.
Відповісти
Я з вами цілком погоджуюсь, але на такі "призначення" осіб, які будуть представляти інтереси громати треба реагувати, бо окупанти прийдуть до нас під двері з такими фахівцями.
Відповісти
Бачу, сраколизи "САВИ", а може і сам САВА розгорнули "бурну" діяльність. Завтра покажете які сміливі біля РДА... А сам то "САВА" сцикнув висунутись на голову - жінку на "амбразуру" кинув - СЦИКЛО...
Відповісти
Ця політична підстилка лобійоване гунчиком лайно, яке щодня поіть його на підлісках жде поки прийде громада з вилами і винесе корупціонерів на них раз і назавжди. Савчук якого гнали з соромом добре лиже і очевидно хоче знову дерибанити наші гроші. Олег, а де ця твоя курва з носачевич зараз?
Відповісти
Останні новини
Новопризначений керівник Рожищенської РДА запевнила, що її підтримує громада
11 березень, 2015, 13:27