На Волині нагородили кращих спортсменів

На Волині нагородили кращих спортсменів
На Волині відзначили спортсменів, тренерів з олімпійських, неолімпійських видів спорту, спорту інвалідів, а також підведення підсумків за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях за 2014 рік.

Нагородження відбулось у середу, 11 березня, - повідомляє «Волинська правда».

Відзнаки волинським тренерам і спортсменам вручили заступник голови Волинської ОДА Світлана Мишковець, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик та заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин.

«Спорт, як сказав один мудрець – це рятівна сила, оскільки над ним віє прапор оптимізму і є повага до противника. І дуже добре, що ви своїми досягненнями показуєте переваги здорового способу життя», - зауважила заступник голови ВОДА Світлана Мишковець.

«У зв’язку із складною ситуацією, в умовах російської військової агресії ми сподіваємось, що ви – фізкультурники допоможете відновити у школах нормальну допризовну підготовку. Також ви долучитесь і до допомоги і реабілітації тих, хто повертається із зони АТО», - додав перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик.

Спочатку кращі спортсмени та тренери області отримали грошові нагороди, а потім відбулось нагородження у номінаціях.

Зокрема, до десятки кращих спортсменів Волині з олімпійських видів спорту увійшли – Іван Банзерук (легка атлетика), Яна Беломоіна ( велосипедний спорт), Максим Богдан (легка атлетика), Юрій Вандюк (веслування на байдарках), Надія Миронюк (важка атлетика), Марія Повх (веслування на байдарках), Андрій Рибачок (веслування на байдарках), Марта Терещук (велосипедний спорт), Юлія Ткач (вільна боротьба), Олена Цьось (велосипедний спорт).

А до п’ятірки кращих тренерів з олімпійських видів спорту увійшли Микола Авраменко (важка атлетика), Віктор Ковальов (велосипедний спорт), Валентина Матвійчук-Жолнач (велосипедний спорт), Федір Семенюк (веслування на байдарках) та Володимир Яловик (легка атлетика).

Були нагороджені також найкращі тренери і спортсмени з неолімпійських видів спорту, а також видів спорту інвалідів.

Були нагороджені і переможці обласної спартакіади за програмою «Волинь спортивна -2014».

Музичний подарунок волинські спортсменам зробили народний аматорський вокальний колектив «Волиняни» (місто Ківерці) та лауреатка всеукраїнських і міжнародних конкурсів бандуристка Ірина Котлицька, які виконали низку народних пісень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто всі ці люди?
Відповісти