Через недобір мобілізованих з Волині призивають більше вінничан

Через недобір мобілізованих з Волині призивають більше вінничан
Вінницькому військовому комісаріату підвищили планове завдання через те, що в західних областях України мобілізацію було частково зірвано.

Відтак, мобілізаційний план на Вінниччині виконали на 128%, - пише Інформаційна Вінничина.

9 березня, на Вінниччині розпочалась підготовка до 2-го етапу 4-ї хвилі мобілізації. З цього приводу відбувся брифінг заступника військового комісара - начальника відділу обліково-мобілізаційної роботи, полковника Олега Вінницького.

Під час брифінгу заступник військового комісара області розповів про деталі подальшого призову до лав української армії і прозвітував щодо результатів першого етапу 4-ї хвилі мобілізації.

За словами Вінницького, Вінниччина виконала планове завдання на 128%. Загалом в рамках першого етапу 4-ї хвилі до війська призвали біля 2 тисяч вінничан. З них 28% (близько 500 вінничан) були призвані, щоб довиконати загальнонаціональний мобілізаційний план.

"Важка ситуація склалась в Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Волинській областях, тому нам було збільшено завдання. Ми допомогли виконувати план тим областям, де не спрацювала влада та військкомати", - повідомив Вінницький.

За його словами, з-поміж 2 тисяч новобранців було мобілізовано близько 250 офіцерів. Також під час першого етапу Вінницька область відправила в зону АТО 57 одиниць техніки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де можна подивитися розподіл призовників по регіонах в першу хвилю мобілізації в 2014 році? Дуже цікаво,скільки тоді з західних областей було мобілізовано.
Відповісти
і бажано в % до дорослого населення.
Відповісти
Не можете набрати з Волині? Набирайте більше з Харкова!
Відповісти
Останні новини
Через недобір мобілізованих з Волині призивають більше вінничан
11 березень, 2015, 13:37