З бюджету Володимир-Волинського виділять 100 тисяч гривень на потреби АТО

З бюджету Володимир-Волинського виділять 100 тисяч гривень на потреби АТО
Під час сесії Володимир–Волинської міської ради 13 березня депутати прийняли рішення виділити 100 тисяч гривень на потреби для учасників АТО.

Володимир–Волинський міський голова Петро Саганюк розповів Волинь Post, що частина виділених коштів також буде направлена на мобілізаційні потреби.

«На фоні військової мобілізації у місті постала проблема доставки мобілізованих громадян до військових частин і місць постійної дислокації, а також їх забезпечення амуніцією та необхідними речами. Кошти будуть спрямовані на нашу 14 окрему механізовану бригаду. Військові подають нам заявку із переліком необхідних речей, а спеціальна комісія вирішує, яку суму грошей виділити на потреби бійців. По мірі використання виділених коштів ми будемо і надалі виділяти фінанси на підтримку наших військових», - мовив очільник міста.

Також Петро Саганюк зауважив, що розміри наступних грошових траншів, які підуть на потреби бійців АТО, залежатимуть від наповнення міського бюджету. Адже раніше міська рада Володимир-Волинського виділяла суми для допомоги військовим, але вони були значно меншими. У міській раді розроблена програма допомоги військовим об’єднанням, які дислокуються на території міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От справжня позиція органу місцевого самоврядування! А в Шацькому районі вже вкотре змушують здавати людей одноденний заробіток на потреби АТО! Саме змушують, в окремих випадках, навіть шантажем!!! А потім районне керівництво робить вигляд, що переймається проблемами учасників військових дій. А тими грошима по своїх бажаннях розпоряджаються. Легко бути патріотами за чужий кошт!!!
Відповісти
Добрі діла робите добрі люди дай вам Бог здоров'я та 100 років щясливого життя та радості на серці.
Відповісти
Ті люди, які допомагають бійцям АТО і знають про їх проблеми ніколи такого не напишуть. Влада організувала збір коштів через громадську раду, на засіданнях якої усі представники громадських організацій мають змогу контролювати, куди вони йдуть. Крім того, в інтернеті про виділення коштів також постійно громадська рада звітується. Якщо у Вас є факти, що хтось не за призначенням використав кошти або шантажував - не ховайтеся, звертайтеся до відповідних служб. Інакше - це просто плітки. І прикро, що освітяни, які мали б бути прикладом для учнів і жителів району в даній непростій ситуації, займаються плітками. На святкування Нового року в барі з піснями і танцями гроші знайшлись? !!
Відповісти
Ти б свій край не позорив горе-шачанинин... ясно тепер чого в шацьку проблеми з мобілізацією. Сидиш в бюджетній організації й штани протираєш, зас..в в армію йти? Гниль була й буде нікуди від неї не дітись.
Відповісти
Останні новини
З бюджету Володимир-Волинського виділять 100 тисяч гривень на потреби АТО
11 березень, 2015, 17:06