Якою бачать війну волинські юні художники. ФОТО

Якою бачать війну волинські юні художники. ФОТО
Вихованці комунального закладу “Дитяча художня школа” віком від 9 до 16 років зобразили на картинах власне бачення проведення антитерористичної операції.

11 березня у приміщенні навчального закладу відбулося відкриття тематичної виставки “З любов’ю до України”, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

В експозиції представлено більше 60 робіт, виконаних у різних техніках.

"Ця виставка є особливою у часі і вираженні. Роботи і відданість дітей вражають. Усі картини дуже гарні. Кожна робота — це промінчик світла та добра, які нині так необхідні у нашому напруженому житті. Виставка є даниною тим, хто відстоює нашу свободу і незалежність на сході. Ці Герої віддають своє життя за нас. Ми всі бажаємо, аби війна завершилася якнайшвидше”, - наголосив керівник КЗ “Дитяча художня школа” Іван Гаврилюк .

За його словами, діти вклали у свої роботи душу і цю виставку повинна побачити максимальна кількість людей.

Слова вдячності дітям та захоплення їх роботами висловили й бійці 1-го батальйону територіальної оборони “Волинь”. Чоловіки, які представляли різні куточки нашої країни, в один голос заявляли, що вони з радістю отримували дитячі роботи. За їх словами, тримаючи у руках малюнки, листи, вірші дітей їм було легше пережити ті страхи війни. Вони наголошували, що дитяча творчість змушувала їх мужньо боротися з ворогом, адже вони розуміли, що захищають майбутнє маленьких українців, їх мир та спокій.

Також участь у відкритті виставки взяли міський голова Микола Романюк, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів.

Крім того, під час відкриття виставки учениця дитячої художньої школи Вікторія Валецька зачитала власний вірш, присвячений подіям на сході Україні, який вона зобразила й на власній картині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому на сайті не має розділу мистецтво????
Відповісти