Нардепи вирішували проблему з видобутком бурштину на Волині

Нардепи вирішували проблему з видобутком бурштину на Волині
Нардепи Волинської, Рівненської та Житомирської областей написали законопроект, який має врегулювати видобуток бурштину в Україні.

Про це пише "Громадське.Волинь" з посиланням на повідомлення у Facebook нардепа з Волині («Народний фронт») Ігоря Гузя.

Зустріч депутатів відбулась у Рівненській обласній раді у четвер, 12 березня.

«Ініціювали зустріч голів обласних рад, народних депутатів та всіх зацікавлених осіб з Волині, Рівненщини та Житомирщини з приводу прийняття узгодженого законопроекту, що має врегулювати видобуток та реалізацію бурштину. В цій сфері повний бардак і законодавче регулювання необхідно проводити буквально у березні-квітні», – йдеться у повідомленні.

Також, в телефонному коментарі «Громадському. Волинь» Ігор Гузь зазначив, що нардепи подали два законопроекти стосовно врегулювання видобуду бурштину.

«Це була нарада із складу голів обласних рад трьох областей: Волинь, Рівне, Житомир. Там були перші заступники та народні депутати, які представляють ці області. Обговорювали, що робити з питанням бурштину. Ми подали два законопроекти, які мають регулювати видобуток бурштину. Адже сьогодні це все робиться на нелегальній основі. Сподіваємось, що на наступному тижні Верховна Рада прийме рішення з цього питання», – зазначив Гузь.

Нардеп зазначає, що закон про легалізацію бурштину не допоможе повністю врегулювати ситуацію, адже це поступовий процес.

«Проте, шанси є», – додав Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ініціатором проекту був лапін та рівненський "Король".Обидва спеціалізуються на кришуванні бізесу бурштину в своїх регіонах.Так нескладно здогадатись чиї інтереси буде захищати закон і простих людей знгову залишать за бортом.Хто був на луганщині.учасникпи АТо нажаль недійшли масових місць копанок бачили,що там робиться з природою і з землею,хоча вугілля добувається під землею,а хтось уявляє коли Айдар з Самообороною почнуть законо перекопувати бульдозерами Маневичі Камінь-Каширськ та Любешів тоді людям прото не буде де жити.саме на таке всі і сподівались від Лапіна)))Нажаль іншого він нічого не зробив.Яблуко від яблуні далеко не падає,син все краще взяв в свого батька корупціонера.
Відповісти
Треба цих лапіна і гузя гнати в три шиї
Чмошнікі і гниди
Відповісти
"Ось і публіка сипнула у сенат писати..." Давай, диванна сотня, відробляй гроші фонду...Ви хоч щось світле у своєму житті бачили? З підвалу на світло виходили хоч раз. Щезли б...
Відповісти
Обізвався той, хто в житті щось робить!!??Допомагаєш Лапіну мільони заробляти копаючи бурштин!!??Чи пропонуєш наказати за це нардепів. Давай вперед покажи приклад.
Відповісти
потрібно за якісь гроші свого RANGE ROVERA заправляти!!
Відповісти
Чому Гузь так за бурштин переживає? Чому не переживає що ціни зросли а зарплати мізерні? Фермерів обкладають податками, цим самим нищать сільське господарство??? Чому Бурштин?? Бо це великі гроші які будуть липнути до рук??!!!
Відповісти
Вiн думае що вiн все вiзьме в своi руки але внього не получиться, гнида луцька, йому ще грошей мало чмирака волинський
Відповісти
Так він представляє шахтарів.Це він про них так думає,заробляючи на бурштині.в маневичах ще Волиньторф є, там дійсно люди працюють і це найбільше багатство Волині(ліс і озера є на Ураїні багато де) а вот торф(торфобрикети)Європа купляла б в необмеженій кількості.
Відповісти
Ядумаю, може помиляюсь,що що видобуток бурштину має проводити держава а не приватні структури.
Відповісти
Ядумаю, може помиляюсь,що що видобуток бурштину має проводити держава а не приватні структури.
Відповісти
Мабуть, Гузь бурштином зайнявся для утримання коханки, бо за кредит жінки багато виклав
Відповісти
Останні новини
Нардепи вирішували проблему з видобутком бурштину на Волині
12 березень, 2015, 16:25