У Нововолинську депутати і мешканці будинку «воюють» за підвал. ВІДЕО

У Нововолинську депутати і мешканці будинку «воюють» за підвал. ВІДЕО
На засіданні бюджетної комісії міськради розглядали питання про винесення на сесію питання про виставлення на продаж частини підвального приміщення, що на проспекті Перемоги, 1-а (Нововолинськ).

Викупити підвал забажав депутат Леонід Климович, натомість мешканці будинку виступили проти продажу й питання про приватизацію на сесію не винесли, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Мешканці будинку стверджують, що приміщення раніше було протирадіаційним укриттям, однак у певний момент втратило цей статус.

"Чому тоді ми не можемо влаштувати там льох для овочів? Депутат Климович кілька років орендує приміщення, але тільки на папері. Бо лічильник тепла встановлювали самотужки, три рази приміщення горіло, раз затоплювалось. Ніякої користі від тієї оренди. Климович нічого за багато років там не зробив. Тим більше, суд наклав заборону на продаж цього підвалу", - розповіли нововолинці.

Своєю чергою, депутат міськради Леонід Климович переконує, що орендує підвал 8 років, справно сплачує за оренду та тепло. Після викупу зобов'язується довести до ладу протирадіаційне укриття під будинком.

"Ця частина підвалу жителям будинку не належить, вона у власності громади і на балансі ЖКО. Два рази був конкурс на оренду приміщення - і була тільки моя заявка! Я навіть згоден допомогти мешканцям будинку із благоустроєм біля будинку", - зазначив Климович.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську депутати і мешканці будинку «воюють» за підвал. ВІДЕО
13 березень, 2015, 08:56