У Луцьку на благодійному аукціоні для Майї Москвич зібрали 33 тисячі гривень

У Луцьку на благодійному аукціоні для Майї Москвич зібрали 33 тисячі гривень
За допомогою продажу живопису на благодійному аукціоні «Сонця схід» у Луцьку 12 березня зібрали понад 33 тисячі гривень на спорядження для дівчини-воїна із Національної гвардії Майї Москвич.

Про це повідомляє IA ZIK.

Майя Москвич прославилася ще під час Євромайдану. Її безкомпромісна боротьба проти режиму Януковича призвела до того, що на дівчину завели кримінал і одягнули електронний браслет. Тож Майя стала відомою як «волинська Жанна д’Арк».

Після перемоги Євромайдану дівчина добровольцем вступила до Національної гвардії. Служила, зокрема, в розвідці. Побувала в Дебальцевому.

Тож за у Луцьку розпочали збір коштів для придбання потрібного екіпірування для дівчини-воїна. Один із етапів – благодійний аукціон живопису.

Загалом із молотка пішло 13 полотен та колекція світлин, за які вдалося виручити 33,1 тисячі гривень. Ще шість картин організатори планують продати за допомогою інтернет-аукціону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вогнище коли буде для Жанни д'Арк?
Відповісти
а як бути зі спорядженням тисяч тих бійців, задля котрих не проводили подібні аукціони ?
Відповісти
дасть "майстер-клас"!
Відповісти
Громадськість перевірить,куди пішли гроші.На таку суму можна спорядити 15 військових. Ось , як наживаютьтся "патріоти" типу Майї полішки.
Відповісти
Ахахах !!!! Шариш
Відповісти
Наклянчила наша солдатка грошей!!! Лишній раз привернула до себе увагу!!! Попіарилась на славу!!! Зовсім не здивуюсь, якщо у цьому році вона піде у депутати міськради або облради! Це дуже модно зараз в Україні серед "бравих" солдатів. Але після виборів, коли ще війна триває, вони "забивають" на війну, солдат, Україну!!! Це дуже модно зараз в Україні серед депутатів-"ура-патріотів"!!! Парасюк, Гаврилюк, Данильчук...Майя, чекаємо і від тебе того самого!!!)))))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на благодійному аукціоні для Майї Москвич зібрали 33 тисячі гривень
13 березень, 2015, 09:35