Кримські татари Волині вийдуть на акцію проти російських окупантів

Кримські татари Волині вийдуть на акцію проти російських окупантів
12 березня відбулось засідання президії Громадської ради при Волинській облдержадміністрації, на якій був присутній голова ГО «Кримські татари Волині» Сервер Зейнідінов.

Він запросив громадськість Волині на акцію, яку ГО «Кримські татари Волині» планує провести 15 березня на Театральному майдані Луцька. Захід розпочнеться о 12-й годині, - повідомляє «Волинська правда»

«Ми таким чином «відзначимо» річницю російської окупації Криму. Висловимо свій протест проти неї. Як раз рік тому, 16 березня, там у Криму відбувся цей так званий референдум», - повідомив Сервер Зейнідінов.

У свою чергу голова Громадської ради при ВОДА Ігор Дильов закликав кримських татар Волині активніше долучитись до громадського життя на Волині, у тому числі – і у складі Громадської ради при Волинській ОДА.

Голова ГО «Кримські татари Волині» Сервер Зейнідінов також попросив Громадську раду при ВОДА посприяти вирішенню питання працевлаштування біженців з окупованого Росією Криму та отримання ними земельних ділянок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме головне - це отримання земельних ділянок. Поблизу Луцька чи Ковеля, або і в самому місті. І чим побільше. Нічого не міняється. Чекаємо на самозахвати???
Відповісти
А мечеті коли вже почнуть будувати?
Відповісти
Останні новини
Кримські татари Волині вийдуть на акцію проти російських окупантів
13 березень, 2015, 10:15