На Волині - самогубство: жінка вистрибнула з даху п'ятиповерхівки

На Волині - самогубство: жінка вистрибнула з даху п'ятиповерхівки
У Володимирі-Волинському жінка вкоротила собі віку, стрибнувши з даху п’ятиповерхового будинку.

Трагічний випадок трапився 13 березня у самому центрі міста, у будинку по вул. Князя Василька, 2, - повідомляє "Слово Волині "з посиланням на міський відділ міліції.

Жінка піднялась на дах пожежною драбиною з чітким наміром стрибнути із даху. Свідком цього став 65-річний мешканець будинку, який одразу викликав відповідні служби, які, на жаль, не встигли уникнути непоправного – від численних травм та внутрішніх крововиливів жінка за дві години померла у реанімації, так і не прийшовши до тями. При собі вона не мала жодних документів, однак міліція швидко встановила особу загиблої – нею виявилась 31-річна мешканка Володимира-Волинського.

Це вже не перша її спроба звести рахунки із життям – минулого року у неї була невдала спроба самогубства, коли вона наковталась таблеток. Тоді її вдалось врятувати. Цього ж разу володимирчанка спочатку намагалась перерізати собі вени, адже вдома у неї було знайдено лезо та сліди крові та після і цієї невдалої спроби, вона вдалась до ще однієї, цього разу фатальної.

Друзям та рідним важко повірити у те, що сталось, адже пам’ятають її, як надзвичайно світлу, усміхнену та привітну людину. Підштовхнути до такого вчинку молоду жінку могли проблеми у стосунках із чоловіком, який нібито є наркозалежним. Через смерть матері сиротою залишилась маленька дитина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Співчуття всім рідним і близьким.
Відповісти
Дура набита - всім доказала!!! краще б мужика свого за ноги викинула чи дала б йому такої наркоти шоб йому капець був
Відповісти
звідки інформація щодо наркозалежності чоловіка?? ви взагалі її перевірили?? я розумію,що слово "нібитоо" є маленьким спростуванням цього факту, але толку з нього ніяякого!! По-перше, ніяких стосунків з ніяким в чоловіком в Олі в недавній час не було!По-друге, щодо її колишнього чоловіка, то він нормальний і про ніяку наркозалежність його навіть мова не йдеться! По-третє ,яка кому різниця що підштовхнуло її на цей крок?? Не потрібно винити в цьому ні в чому не винного чоловіка!! Оля була надзвичайно світлою,щирою та життєрадісною людиною!! Що сталось,те сталось!! Ми не маємо права ні осуджувати,ні підтримувати її!! це її вибір!! Значить і причини в неї на це були!! Олічька!!! Ми тебе любимо,пам`ятаємо і сумуємо!!! Ти назавжди в наших серцях, що б не сталося!! Вічна пам`ять і хай земля буде тобі пухом!(( (Відповісти)
Відповісти
Тоді як світла людина,могла покинула мале диття? чим воно провинилося?
Відповісти
ЇЇ вибір, вона не моло морального права таке робити спочатку потрібно думати про дитину. Осуджувати право маю. Це величезний злочин по відношенню до дитини. "Надзвичайно світла людина" але якби там не було, та всеодно шкода.
Відповісти
Останні новини
На Волині - самогубство: жінка вистрибнула з даху п'ятиповерхівки
14 березень, 2015, 16:30