Героями спортивних роликів стануть волинські школярі*

Героями спортивних роликів стануть волинські школярі*
На Волині стартує оригінальний проект «Будь у формі», учасниками якого можуть стати як діти, так і їх батьки. Останні, щоправда, у ролі помічників.

Для цього потрібно записати на мобільний телефон або ж відеокамеру свої спортивні досягнення чи рекорди, неординарні способи розминки або ж чемпіонські секрети, поради, як тримати себе у формі чи оригінально зробити ранкову зарядку.
Потому відео розмістити у соціальній мережі за адресою. Також там можна буде дізнатися й про деталі проекту, а головне – проголосувати за найцікавіше відео конкурсу. Тож відчути себе у ролі журі, долучившись до визначення переможців, можуть усі охочі волиняни. Таким чином конкурс «Будь у формі» - максимально демократичний.

Крім того, цей проект відкриє волинянам спортивних зірок краю, яких, на переконання ініціатора проекту нардепа Сергія Мартиняка, є чимало. Водночас герої відеороликів покажуть своїм одноліткам, що здоровий спосіб життя - це стильно. Переможці одержать у подарунок сімейні поїздки в найкращий в Україні аквапарк та на головну спортивну арену країни – НСК «Олімпійський» у якості ВІП-гостей.

Знімати спортивні ролики необхідно вже нині, адже початок проекту - 1 квітня. Відтоді інтернет-сторінку буде активовано. Розрахований конкурс на дітей від 6 до 16 років, тому допомогти наймолодшим учасникам можуть їхні батьки, які вже розгледіли таланти своїх дітей і готові продемонструвати їх загалові.

Проект «Будь у формі» не новий, - кажуть його організатори. Започаткували його торік, втім тоді конкурс вимушено призупинили, оскільки під час передвиборчої кампанії невідомі багаторазово блокували сторінку в соцмережі. Тож учасники не змогли викладати ролики, а завантажені відеопрезентації спортивних досягнень були не доступними для голосування. Тоді Сергій Мартиняк пообіцяв, що через політичні інтриги діти не постраждають, і дотримав свого слова.

Тим часом нардеп підтримує й інші спортивні ініціативи. Зокрема, він фінансує організацію турнірів і змагань, фізкультурно-патріотичних фестивалів, участь обдарованої молоді у чемпіонатах України. За сприяння нардепа, в населених пунктах Горохівського, Локачинського, Луцького, Рожищенського та Турійського районів будують нові та осучаснюють існуючі спортивні майданчики, зали та стадіони. Сергій Мартиняк також виділяє кошти на їх оснащення – тренажерами, гімнастичним обладнанням, іншим спортивним інвентарем.

Водночас новостворений осередок спортивного туризму отримав намети та необхідне спорядження, а сільські команди одержують нові баскетбольні, волейбольні та футбольні форми. Лише за 2 останні роки меценат інвестував у розвиток спорту більше мільйона гривень. Крім того, цьогоріч він ініціював унікальний проект на підтримку футбольних команд Горохівщини, аби навчити їх заробляти гроші на розвиток власних клубів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посилання за адресою не відкривається
Відповісти
Останні новини
Героями спортивних роликів стануть волинські школярі*
15 березень, 2015, 20:58