У Луцьку будуть ще одні «швидкі побачення»

У Луцьку будуть ще одні «швидкі побачення»
Організатори Благодійного вечора «Швидкі побачення у Луцьку» оголосили про набір учасників.

Захід відбудеться у п’ятницю, 20 березня, у кав’ярні «Druzi Forever», а взяти участь може кожен, хто хоче оригінально провести вечір і водночас допомогти хворим на рак діткам, - повідомляють організатори.

Суть спіддейдингу (з англ. speeddating – «швидкі побачення») полягає в тому, що 20 учасників (10 дівчат і 10 хлопців) мають 7 хвилин на знайомство одне з одним.

Таким чином, за один вечір можна познайомитись з десятьма
представниками протилежної статі. На основі «карток вподобань», які учасники заповнюють під час заходу, створюються взаємні симпатії.

Наступного дня організатори відправляють учасникам смс-повідомлення, в якому містяться контакти людей, з якими співпали симпатії.

За словами організаторів, благодійний «спіддейтинг» має на меті не лише зібрати кошти, а й допомогти людям у пошуку другої половинки.

«Ми надзвичайно вдячні першим учасникам Благодійного вечора «швидких побачень», адже ці люди не побоялись відкрити для себе новий вид знайомств і замість витрат на якісь традиційні розваги пожертвували кошти на благодійність», - розказав співоорганізатор акції Віктор Марчак.

Вартість участі у заході – 50 грн. Зібрані кошти організатори знову перерахують у Благодійний фонд «СТОПРАК», який вже кілька років допомагає маленьким волинянам у боротьбі зі страшною недугою.

Кількість місць обмежена, тому обов’язкова попередня реєстрація.

Громадські активісти запевняють, що вечори благодійного «спіддейтингу» будуть проводитися регулярно. Окрім того, найближчим часом організатори планують провести «швидкі побачення» для людей віком 30-45 років. Люди цієї вікової категорії можуть реєструватися, як і інші охочі, за посиланням нижче.

Зареєструватись можна, заповнивши анкету, за цим посиланням.

Детальніше про захід можна дізнатися зі сторінок події у соцмережах: ВК, FB.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь Оксану сюди тра..хайно нового чоловіка шукає
Відповісти
Останні новини
У Луцьку будуть ще одні «швидкі побачення»
16 березень, 2015, 11:39