На Волині шукатимуть, який ще будинок може завалитися

На Волині  шукатимуть, який ще будинок може завалитися
До 1 липня у Луцьку перевірять усі багатоквартирні житлові будинки - розпорядження про це має підписати голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Про це йшлося 11 червня під час селекторної наради у Волинській ОДА, - пишуть Волинські новини.

«Я підпишу сьогодні розпорядження. Воно буде називатися просто: «Про обстеження житлових будинків». У цьому розпорядженні буде три пункти. Перший буде головний – утворити комісії і забезпечити проведення в термін до 1 липня обстеження багатоквартирних та інших житлових будинків», - сказав Клімчук.

«Хтось мені скаже, що це було 10 років тому. Та хоч 20!» - обурився губернатор.

«Все покладається на місцеві органи влади. Мені все одно хто приймав рішення: Кривицький, Шиба чи Романюк. Для мене головне – безпека життя людей. Мене цікавить ліквідація можливих загроз», - сказав Клімчук.

«Мери, не пробуйте посилатися на те, що ці рішення приймала інша влада. В нас немає іншої влади, в нас є одна влада – українська», - додав губернатор.

Також він зауважив, що такі перевірки та обстеження проводитимуться регулярно. Крім того, про них звітуватимуть щодекади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно, Борис Петрович Климчук на всі 100% правий !
Обласну владу вже не повинна цікавити політика, а тільки життя Людей
Відповісти
Я знаю ще один такий будинок! це Соборності, 30! "Княжий двір" вже близько десяти років творить там дива, а тріщина на будинку також вже давно є! моя сусідка розповідає, що щороку приходять із ЖЕКу, дивляться на неї(тріщину), констатують, що вона там дійсно є, ставлять маячки, і йдуть геть! а вона собі щороку збільшується! Я не в курсі, як там зараз справи, але востаннє, коли я була дома, то власники ресторану далі щось там риють! прямо "чеські кроти" якісь! двічі будинок горів у підвалі від перенапруги! У людей на першому поверсі від їхніх ремонтів плитка в квартирі облітала! було декілька судів, але мешканці нашого під"їзду окрім нездалої бетонної дороги в дворі нічого не добилися!
Відповісти
Останні новини
На Волині шукатимуть, який ще будинок може завалитися
11 червень, 2012, 14:57