Для демобілізованих служба у військовому резерві може стати обов'язковою

Для демобілізованих служба у військовому резерві може стати обов'язковою
Президент України Петро Порошенко пропонує внести зміни до закону про військовий обов'язок та військову службу щодо служби у військовому резерві в особливий період.

Про це заявив перший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук в ефірі 5 каналу у понеділок ввечері, - пише Українська правда.

"Пропонується внести зміни до закону в частині того, що служба у військовому резерві із добровільної стає обов'язковою в особливий період, зрозуміло, що на час проведення АТО", - сказав він.

"Повинні бути внесені зміни щодо того, що в першу чергу на службу у військовому резерві зараховуються особи, які були призвані та відслужили строкову службу, а також особи, які пройшли військову службу під час мобілізації в особливий період, тобто демобілізовані з АТО", - додав Ковальчук.

За його словами, метою змін до закону є створення боєздатного резерву ЗСУ.

Ковальчук зазначив, що також буде створений електронний облік осіб, яких в особливий період зараховуватимуть до військового резерву .

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да чего мелочиться? Забирайте сразу на 25 лет...
Відповісти
...а казали режим януковича.....це зараз починається режим.....народ ні за що не мають.....тільки Порошенку не слід забувати що народ не колишнє стадо.....а так само і для нього може зробити майдан.....а досвід вже не малий..до того ж військовий...
Відповісти
Порошенко не сказав якими пільгами будуть користуватися ці резервісти? Я рахую що вони повинні мати право на безкотовне лікування, безкоштовно раз в рік відпочити у санаторії, мати додаткову відпустку на роботі, а у разі втрати роботи мати підвищену соц. виплату на час пошуку роботи, раніше йти на пенсію і пенсія повинна бути теж підвищена. Тоді можна говорити про резерв.
Відповісти
А ті що взагалі не служили і відмазані? - Будуть далі собі відсиджуватись. - З них першочерговий резерв! Буйволи!
Відповісти
Останні новини
Для демобілізованих служба у військовому резерві може стати обов'язковою
17 березень, 2015, 09:25