Волинських жінок вчили лідерству. ФОТО

Волинських жінок вчили лідерству. ФОТО
Про те, як стати лідером та розвивати у собі відповідні якості, говорили під час тренінгу в рамках проекту «Від локальних дій до єдиної країни» у Волинському прес-клубі.

Наталія Бордун, директор Інституту лідерства і управління УКУ, розповіла, що проект на сьогодні є дуже актуальним та важливим, - повідомляють організатори.

«Я думаю, що жінки зараз повинні брати на себе відповідальність і йти у політику. Є велика потреба на виконання щоденної рутинної роботи. І саме жінки, маючи терпіння і стійкість, можуть це все робити правильно. Під час зустрічі панувала приємна атмосфера. Я думаю, такі жінки зможуть змінити суспільство», - наголосила вона.

Учасниця проекту Тетяна Карпів розповіла, що від тренінгу у захваті.

«Прийшла на зустріч зі сподіваннями отримати знання про те, як гуртувати довкола себе людей, а вийшла ще й з багажем нових ідей, чіткою структуризацією почутого та гарним настроєм. Цікавою була практична частина нашого тренінгу – робота в командах, завдяки якій відчула себе не лише в ролі формального лідера», - зазначила вона.

Ще одна учасниця, студентка Анна Орєховська зазначила, що тема лідерства наразі є дуже доречною, адже в країні не вистачає сильних лідерів.

«Особисто я зрозуміла, що насправді лідером бути важко і хоч до цього моменту я вважала себе лідером і оточуючі теж так вважали, то тепер я з особливою обережністю буду братися за нову справу, бо на мені велика відповідальність, якій я
раніше не приділяла належної уваги», - поділилась враженнями дівчина.

Проект «Від локальних дій до єдиної країни» за підтримки Українського жіночого фонду реалізовується у двох областях – Волинській і Херсонській.

На Волині в ньому беруть участь 25 учасниць із середовища волонтерства, громадських та політичних рухів.

Координує проект у Волинській області ГО «Гендерний центр».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Kinder, Ktiche, Kirche. В цьому повинні бути лідерами!!
Відповісти
А УКУ це що?
Відповісти
та в них погляд як в собах побитих.
Відповісти