У Луцьку пускали салюти, коли заносили тіла в собор. ФОТО

У Луцьку пускали салюти, коли заносили тіла в собор. ФОТО
У Луцьку біля нічного клубу «Опера» пускали феєрверки, коли у Свято-Троїцький собор заносили тіла українських бійців.

Про це йшлося 18 березня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

За словами члена групи швидкого реагування Самооборони Волині Олександра Ніколайчука, інцидент трапився 14 березня. За його словами, установки запускали салюти протягом 10 хвилин. У цей самий час відбувалося занесення тіл двох бійців до собору Святої Трійці.

Ніколайчук розповів, що зі слів працівників АЗС біля нічного клубу, у клубі святкували День народження «якоїсь поважної в місті особи». В рамках святкування ніби і запускали салюти.

Громадські активісти принесли у залу засідань установки, які залишилися після салютів.

«Це неподобство», - коротко прокоментував ситуацію луцький міський голова Микола Романюк.

Відреагував на подію і нардеп Ігор Лапін. Він звернувся до головного міліціонера міста Ігоря Муковоза розібратися у ситуації. Він нагадав, що в місті періодично відбуваються панахиди за загиблими бійцями, тому «пускати салюти» в цей час – неприпустимо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 72
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
подонки
Відповісти
Ну невже ви нічого не можете зробити з тими закладами?! Як щось стається - завжди Опера фігурує. То для чого і для кого та влада працює?! Сміхота.
Відповісти
не люблю той гадюшник оперу, але до чого тут опера? салют пускали не власники, не персонал опери, а його відвідувачі. Краще щоб наклепи на нічний клуб робити - знайшли б ту поважну особу, ДН якої святкували. Але бачачи автопарк відвідувачів опери, здається Мені, що діло закінчиться нічим
Відповісти
Один в полі не воїн. Люди повинні мати високу самосвідомість і гуртом протидіяти такому бидлу. Хочеш салюти пускати - їдь закордон, тут не далеко. Побачили б як вони там пускали.
Відповісти
Дмитро, Опера мала б в той день закритися до 12 ночі, а вона, як і Версаль знехтувала днем жалоби і розпорядженням закритися
Відповісти
Лук, тоді пан Романюк чи пан Гунчик, повинні від і до стягнути із опери і її власників.....А, пан хорзов в тьорках із Карабасом - Романюком, Я й забув....ну ну
Відповісти
вони не знають що буде з їхніми дітьми. життя бумеранг перенесуть ще це все на собі
Відповісти
Я якраз проходив повз в той момент, таке взагалі не припустимо в цей час. Це не "поважна особа", а чмо. Мало того, що салюти співпали в часі з подією в статті, так там салютів пускали на добрих кілька десятків тисяч гривень (салюти ж імпортні, про курсу велика сума). За ті гроші можна було з десяток солдат екіпірувати. Вважаю, що адекватна людина ніколи такі гроші не витратить на таку дурницю, значить гроші зароблені не чесним шляхом - як прийшли так і пішли.
Відповісти
Знову ж таки, давайте не будемо рахувати чужі гроші і говорити про чужу совість. А то, як тільки в нас трапляється резонансна подія, так сразу: "Гроші нечесно зароблені", "Авто батьки купили", "він мажор" і т.д..
Відповісти
Украдені гроші є власністю злодія?
Відповісти
Михайло, украдені Гроші є власністю злодія.
Відповісти
Так яро захищаєте мажорів і татоовтівців.
Бачу, ви обізнані у цих питаннях. Мабуть, одноразово зіткалися з таким.
Ех, багата і розпещена молодь, яка ніц не вміє робити своїми руками, шкода таких
Відповісти
Дуже цікаво що ви вмієте робити? Ви щось робите щоб заробити Гроші. У них Гроші є. Навіщо тоді їм вміти щось робити?
Відповісти
Що я вмію робити? Хммм... мабуть працювати важко, але чесно і робити так, щоб від моєї праці хоча б трохи, але маленька доля йшла тим, хто зараз на війні. І я не буду нити, що "скільки можна здирати гроші з простого люду". Ні! Я свідомо даю кошти, купляю продукти і тд, щоб хоч якось допомогти тим, хто в зоні АТО.
А, що вони роблять?- пиячать і розважаються.
Відповісти
Працюйте, сплачуйте податки і фінансуйте Нашу армію. продовжуйте в тому ж дусі
Відповісти
Хто було це "поважне чмо"? Скиньте його поважне ймення. Після того він салютувати тільки дупою зможе.
Відповісти
Навіщо тобі його імя? Є бажання щоб справидливість восторжествувала то можеш покарати прокурорів, сбушників , хабарників і т.д. робінгуд блін
Відповісти
Фраерок, а не тот ли ты самый пид**ок?
Відповісти
Не розумію москальську мову тюркські мати
Відповісти
Підтримую. Прізвище святкувальника "на сцену".
Відповісти
Та які ж всі правильні..просто нема слів...Пускали салюти, не пускали..да витратили вони гроші на ті салюті, але вони ж свої гроші потратили..а не ваші...хочуть дають на АТО а хочук ні...Авторо того комента багато сам дав на потреби солдатів??
Відповісти
ти мабуть одна з того бидла
Відповісти
Скоріше за все, що так і є
Відповісти
Оксано, а Ви багато дали на потреби солдатів?
Ваша позиція досить специфічна, щодо цієї ситуації.
Виникає питання, чи то тому, що Ви ще дуже юні чи ви - людина з тої опери, що проводить часто час у тій Опері. Але , якщо ваш вік відповідає свідомому сприйняттю реальності, то немає про , що з Вами говорити. Ваш коментар сказав сам за себе. Ех...
Відповісти
А рахується те що скільки знімали із зарплат? зАРПЛАТИ ІТАК МІНІМАЛКИ А ТУТ ЩЕ ЗНІМАЮТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Оксано, я Вас розумію, щодо зарплати, але ми з Вами можемо то тут собі відмовити у чомусь, то там, а ці гроші, які йдуть на потреби бійців є не великою краплиною великої справи, яка може врятувати там життя не одній людині.
Відповісти
Чула, як лупили ті салюти, сама люблю спостерігати за таким дійством, але не у такий час в країні... Хлопці, які повернулися з АТО, вночі під час салютів схоплюються, і шукають автомат.....((( Тож є і інші розваги для святкування, тихіші, непублічні....
Відповісти
І правда, чоловік коли був на ротації і гриміли салюти сказав, що це дуже схоже на гради... А з цією Оперою ледь не щотижня якісь проблеми...влада тільки пускає бульки...дограються, що народ сам вирішить питання з салютами і тими хто їх запускає.
Відповісти
а від салютів може щось загорітись!
з такими темпами та опера може повторити долю ЦУМа.
Відповісти
Живу одразу навпроти "Опери". Скажу я вам, що зимою ще терпимо,бо вікна зачинені. А літом це просто жах. Деколи лягаємо спати, а таке враження, що спиш ти прямо там, у опері. + пяні люди яким побарабану, що навкруги люди відпочивають.Деколи такі сцени з вікна спостерігаєш "сам собі режисер" відпочиває.Міліція мене просто в ступор ввела. в них одна відмазка це приватна власність!!(яким чином незрозуміло) і ми нічого зробити неможемо. А салют ми спостерігали хвилин 10. Фігачило як на день незалежності.
Відповісти
https://twitter.com/romashehki/status/576830106066358272 Пробачте за якість, на ходу робилося.
Відповісти
Напевно якийсь чеченський бандюк святкував
Відповісти
і знову ж, до чого тут Опера? Салюти лунають біля неї а не за її ініціативи. Другий аспект який вже сотню разів звучав і все ж вирішився, типу " музика гримить вночі з опери", музика звучить Із закладу який знаходиться вище, бо там усе на літньому майданчику виставлене, обладнання і тд. Опера ізольована! Звичайно виправдання немає за роботу в день/ніч жалоби, але якось абсурдно що всі намагаються підловити, обісрати, закрити в кінці кінців.
Відповісти
хоч би якусь мали повагу! тепер всі знатимуть що ця сама "поважна в місті особа" кончений виродок! я б за таке зразу в тюрму садила!!!
Відповісти
а опера це повний піпєц! навіть в дні жалоби не закрились а продовжили гульбу! вот і будуй націю !! немає з ким!
Відповісти
Таки правда, до чого тут Опера...подія відбулася біля Опери!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Таки правда, до чого тут мізги , якщо вони відсутні
Відповісти
Я не захищаю нікого, але і не виправдовую...Я просто не можу зрозуміти, що немажна веселитися коли таке робиться..так не внас воног робиться..Що закритися і плакати вдома?Да, воюють там хлопці, але хотя б один знає, за що вони воюють!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Вивчи українську мову. А там твій син є?
Відповісти
Та який там син. Це ж якась школота пише. Або завсідниця опери.
Відповісти
Вали на Схід, чому ти тільки в коментарях так виписуєш!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Який там син, напевно ще саме в школу ходить.
Відповісти
А якщо цим займеться київське керівництво...їм тільки зараз дай кісточку, по ТСН показати...
Відповісти
В час коли йде війна на Сході та гинуть люди - не варто робити салюти. Все ж треба мати повагу до тих хто воює і віддавати шану тим, хто загинув на сході. Пам’ятаймо, що зараз у нашій державі проливається кров, гинуть молоді хлопці і дужі чоловіки, мирне населення та діти, і це страшні реалії на нашій землі. Якщо ми стоїмо на позиціях, що Україна - Єдина країна, то мусимо глибоко усвідомити, що біда прийшла не на Донбас, а у наш спільний дім.
Відповісти
Патріотко, згадується старе прислів'я " Своє болить більше. Чуже взагалі не болить". Ось так і ці люди, їх не торкнулася біда- їм не болить. Не дай, Господи, щоб до цього дійшло.!!!
А пам'ять- пам'ять чомусь у певних людей (певного прошарку) досить коротка, я вже мовчу про совість, яка у багатьох із них взагалі відсутня ...
Відповісти
прізвище хероїв у студію
Відповісти
Дивуюся тим, хто намагається виправдовувати тих, хто гульдебанив у ту скорботну ніч. Ви, мабуть, не ховали своїх дітей, коханих, батьків?.. Бажаю вам пережити усе це під звуки салюту і акомпонимент шансону. Нема нічого святого: ні поваги до загиблих, ні співчуття до чужого горя, ні свпівучасті до долі країни, ні віри у Бога!(Великий піст). Винні усі, хто це затіяв і був співучасником цього бедламу - і т.зв. іменинник, і заклад, що дозволив стрілянину, і гості, які не спинили шабаш. Ганебно усе це.
Відповісти
Наталко, не варто такого бажати. Бог все бачить. Все!
Відповісти
Воно їм вернеться бумерангом. Бо життя- суцільний бумеранг.
Відповісти
Ще б ви з таким завзяттям осуджували майдаунський шабаш що теж у пист видбувався
Відповісти
якщо муковоз хвастається своїм знайомством з власником опери і тим що туд два-три рази в місяць ходить
Відповісти
а до чого тут майдан?
Відповісти
Винні всі: власники клубу, іменинник, гості. Великий піст, війна, смерть. Православна країна. Подвійна вина власників клубу.Гроші затулили совість, порядність, співчуття, боязнь осуду.Багато разів власники фігурують в подібних подіях, але ніколи не було інформації, що хоча б один раз їх оштрафували.
Відповісти
Ну чого всі чіпляються до чужих дій? Ну хочуть собі люди , ну хай гуляють. Ну не заздріть. Українці така дивна нація: у собі бревна не бачать, а у іншого соринку замітять.
Так, дуже прикро за війну. Але це політична гра , не більше.
І головні криси в Україні не янукович і ко, а ті, хто зараз. Виродки принизили націю глибше ніж поверхня землі (в прямому значенні)!

А якщо говорити про клуб - то до чого тут власники? Не вони ж пускали феєрверки.. Просто наклеп і черговий маркетинговий піар, бо написавши просто адресу, то не цікаво)
Відповісти
А у нас сегодня праздник! А у Вас? Празднуем годовщину воссоединения Крыма с Россией.
Відповісти
Та ми теж святкуємо, що такий шмат лайна від нас відвалився. Ще б більше вольових людей у нас при владі, які б перекрили воду, транзит газу, електроенергії та постачання продуктів... А так ПАЗДРАВЛЯЄМ! СЧАСТЛІВОГО ПЛАВАНІЯ!
Відповісти
Спасибо "друг".
Відповісти
А! Ну и удачного курортного сезона! Ну так, как в прошлом году! Ха-ха! И шоб Керченская переправа не подвела!
Відповісти
Спасибо, "родной".
Відповісти
Ми жили разом з вами в одній країні, ми вважали вас співвітчизниками, братами, сестрами, а ви виявилися продажною сволотою, зрадниками з психологією дешевої шлюхи і шлунками замість мізків. Вас вже як худобу з лопат годують. Ну що ж це ваш культурний рівень і цивілізаційний вибір. Ви знайшли своє стійло. Це ще раз доводить те, що якщо колись чиясь більш щедра рука насипле вам у корито ситніших помий, то ви радо здасте свою расєю-мать, як продали Україну і "воссоединитесь" іще з кимось.
Відповісти
Успехов тебе "рідненька". "Добрая" и "ласковая", ты наша.... "Обнимитесь братья..."-так кажется. А я не хочу и не буду с вами обниматься. Нормальный человек хочет жить лучше соседа, и это правильно. Западенец хочет, что бы сосед жил хуже его. Почувствовали разницу?
Відповісти
Та хто з тобою обійматися хоче??? Після тебе помитися хочеться! Ти хоч колись бував на Заході чи тільки дивився по расєйському телевізору? Ось ми й хотіли жити краще та і вас до європейської цивілізації долучити - так ні, вас до немитої расєї тягне! Щі лаптями хлєбать да бліни лопатами жрать! З'їзди коли-небудь в глухе село на Західній Україні, а потім в расєйскую глубінную дерєвєньку - почувствуєш разніцу! Хотіла сказати щоб ще подорожував по Європі (це поруч з нами), ящо вовчік путін дозволить - та згадала, що вас туди Європа не пустить з окупованих територій. "Почувствовали разницу?"
Відповісти
Я очень хорошо знаю запукр.В Камень-Кашмарскому районе (узнаёшь названьице-местное) трезвых мужиков после обеда не увидишь. В с.Нуйно-ежей жрут-сюжет вашего журналиста Красуцкого. Любой доктор из санатория скажет, что Волынь один из "очагов педикулёза" на Украине. Во всех группах прибывающих с запукр есть завшивевшие дети. Так, что волыняночка, сначала вшей выведи, потом в гейропу лезь.
Відповісти
Волинянко. сперечатися з москалем - собі дорожче. Щоб осягнути глобальну проблему потрібно звузити її до побутового рівня. Це як у житті буває, коли якась мама з жалю підбирає чужого вшивого, сопливого, замурзаного з глистами байстрюка. Далі вона його годує, відмиває, лікує, виводить воші й глисти, ростить та виховує, відмовляє собі у чомусь, обділяє власних дітей, аби зігріти та підняти на ноги того нещасного байстрюка. Далі вона з усіх сил намагається дати йому освіту та вивести у люди та й каже: дитино, навчайся, працюй і в тебе відкриється перспектива навчатися у кращих європейських університетах, з'явиться можливість подорожувати світом... аж тут знаходиться мамка байстрюка - стара шльондра і алкоголічка і він, забувши про все, що йому зробили та наплювавши на власні перспективи, візьме стакнюру водочкі та піде до мамки. Гени пальцем не виколупаєш! Нічого не нагадує ця ситуація? Це Україна взяла на себе тягар Криму - занедбаного засушливого краю, звідки був вибитий корінний кримсько-татарський народ, вклала величезні трудові, енергетичні та власні природні ресурси підняла його до розвинутого рівня навіть в ущерб собі. А тепер Крим - байстрюк згадав чий синок. Та прогнозовано, що як в житті, так і тут нічого доброго з того не буде, бо вічно п'яна і божевільна расєя-мать може тільки споїти та опустити свого синка... Що ж - туди йому дорога
Відповісти
А ты не "сперечайся". По вашему не будет. Точка.
Відповісти
Писати навчися грамотно, а потім вказуй, що і кому робити.
І як на те пішло, не ужас, а жах; не ригати, а блювати.
"Патріот" ти такий !!!
Відповісти
ПРИДУРОК!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Цікаво чи оприлюднять імя особи, яка танцювала на могилах солдат?
Відповісти
НІЧНІ КЛУБИ НЕ ПОВИННІ ІСНУВАТИ В ЖИТЛОВИХ РАЙОНАХ. МІСЬКА ВЛАДА ПРОСО НАСРАЛА НА НАРОД! РОМАНЮК І КО!ВИ БУДЕТЕ ПРОКЛЯТІ В ВІКАХ!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Да ну, братан!!! Гоніш! Правда чо лі? А красівий салют бил? А бліни с лопти жрал? Ну єслі нє жрал, то какой там празднік!!! Кримчанин, ти так тішишся салюту ніби вперше його бачив! Тепер ви будете радіти кожній "годовщине": рік проживете - відсалютуюте (якщо доживете). Головне, щоб твій восторг з годамі нє іссяк, а з часом тобі не соромно було щось пояснювати своїм нащадкам. Хоча, судячи з твоїх коментарів, все дуже запущено...
Відповісти
а кажуть невиконали план мобілізації немає кого брати?
Відповісти
Лапін ти краще бурштином поділись..., правильний найшовся.
Відповісти