Янукович п'є мінералку вартістю 300 грн за 0.33 л

Янукович п'є мінералку вартістю 300 грн за 0.33 л
На підсумковій прес-конференції 21 грудня Президентові Вікторові Януковичу поставили на стіл дві пляшки української мінеральної води «Моршинська», однак через 40 хвилин після початку виступу, коли глава держави захотів пити, він дістав з-під столу третю пляшечку – англійську мінеральну воду - налив під столом з неї води, випив і поставив за «Моршинською».



Як з’ясували журналістиGazeta.ua, загадкова вода з-під столу – це англійська мінеральна вода Harrogate. В інтернеті можна легко знайти її вартість. Негазована пляшка води зі столу Януковича коштує близько 300 гривень, газована дещо менше - близько 230 грн.



Питання розкоші Президента під час прес-конференції зачепив журналіст Мустафа Найєм. Він запитав, чому життя глави держави постійно покращується, а життя простих громадян навпаки. Президент не зміг чітко відповісти.

«Я маю дуже мало часу для насолоди. Вчора о 3-ій годині приїхав додому, сьогодні встав о 6-ій. Про яке солодке життя ви говорите, я не знаю. Я вам не заздрю, - сказав Янукович, після чого довго сміявся. - Ми один одного добре знаємо. Все решта додумайте самі...»

Раніше не раз на публічних заходах бачили, що Янукович п'є лише французьку воду Evian. Це відома в світі мінералка, яку видобувають в Альпах поблизу Женевського озера. Її особливість - низький вміст натрію та низька мінералізація. Ця вода виводить шлаки, корисна для тих, хто страждає на гіпертонічні кризи, ожиріння.

Таку ж воду п'є спікер Володимир Литвин та багато народних депутатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну що сказати....
Дякуємо жителям ДОнбасА, за президента піда..са !
Відповісти
Останні новини
Янукович п'є мінералку вартістю 300 грн за 0.33 л
21 грудень, 2011, 15:09