П'яний волинянин напав на правоохоронців

П'яний волинянин напав на правоохоронців
Нетверезий чоловік чинив опір та погрожував міліціонерам.

Волинянин у стані алкогольного сп'яніння наніс тілесні ушкодження земляку. А коли за викликом прибули правоохоронці, почав штовхати і шарпати їх за формений одяг, а одному із них ще й спричинив тілесні ушкодження - інформує прес-служба УМВС України у Волинській області

До Камінь-Каширського районного відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від місцевого жителя. Потерпілий повідомив, що невідомий чоловік, котрий перебуває в стані алкогольного сп’яніння, наніс йому тілесні ушкодження.

Подія трапилася близько 19-ї години. Отримавши повідомлення, правоохоронці вирушили за викликом.

Міліціонери прибули на місце події, а відтак встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий житель. Згодом його запросили у райвідділ міліції для з’ясування обставин події. Однак, така пропозиція йому не сподобалася, тож він вчинив активну фізичну протидію, зокрема штовхав міліціонерів і шарпав за одяг, а одному із них спричинив тілесні ушкодження.

На вимоги правоохоронців припинити протиправні дії та на попередження про можливість застосувати до нього спеціальні засоби чоловік не реагував. У результаті, відповідно до Закону України «Про міліцію», працівники міліції одягнули на правопорушника кайданки. А після цього доставили в районну лікарню для встановлення ступеню сп’яніння.

За сказаними фактами розпочато кримінальні провадження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П'яний волинянин напав на правоохоронців
18 березень, 2015, 10:45