В управлінні культури кажуть, що на прокуратуру не скаржилися

В управлінні культури кажуть, що на прокуратуру не скаржилися
В управлінні культури Волинської облдержадміністрації стверджують, що не мають претензій до прокуратури у зв’язку з їх перевіркою роботи заповідника «Старий Луцьк».

Про це йдеться у відповіді-роз’ясненні на публікацію «Через беззаконня у «Старому Луцьку» сваряться на прокуратуру» від 7 червня цього року, що надійшла на адресу редакції від управління культури і туризму облдержадміністрації.

У відповіді йдеться:

«Під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань духовності, релігій, освіти, науки, культури та засобів масової інформації розглядалося питання «Про стан збереження історичної забудови на території Державного історико-культурного заповідника у м.Луцьку».

Під час його обговорення, заступник начальника управління культури і туризму Валерій Дмитрук на запит депутата обласної ради Віталія Собка зазначив, що управління культури і туризму облдержадміністрації на протязі останніх років неодноразово вживало заходів щодо зупинення проведення несанкціонованих робіт на території заповідника – вносило приписи, зверталося до Інспекції Держархбудконтролю, інформувало прокуратуру. У зв’язку з цим, органами прокуратури у 2008-2010 роках ініціювалось проведення перевірок щодо законності будівництва об’єктів та стану збереження і використання пам’яток на території історико-культурного заповідника.

Тому інформація подана журналістом у публікації «Через беззаконня у «Старому Луцьку» сваряться на прокуратуру» про заяву В.Дмитрука з приводу того, що «...прокуратура просто не дає відповіді і нічого не робить», не відповідає дійсності».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В управлінні культури кажуть, що на прокуратуру не скаржилися
11 червень, 2012, 16:57