Банк-лідер в Україні*

Банк-лідер в Україні*
Надійність банку перевірена часом.

Протягом останніх кількох місяців Ощадбанк трьома авторитетними виданнями був визнаний найстійкішим і найнадійнішим банком України.

Незважаючи на складну ситуацію в країні, Ощадбанк змінюється. Як зсередини, так і ззовні. Поліпшується якість обслуговування, кредитується економіка, оновлюються відділення.

Сьогодні Ощадбанк виглядає як острівець стабільності. За рахунок чого це вдається робити, з'ясовував наш кореспондент.

Держава надає 100% гарантію щодо вкладів.

Надійність. Один з головних критеріїв у виборі банку. І одна з причин, чому Ощадбанк стрімко покращує свої позиції.

Ощадбанк - єдиний банк в Україні, який має 100% державну гарантію збереження вкладів.

Ця гарантія закріплена законом «Про банки і банківську діяльність». Що це означає в перекладі на просту мову? Що незалежно від того, яку суму ви поклали на рахунок в Ощадбанку, вам її повернуть у повному обсязі і без будь-яких затримок.

Погодьтесь, в умовах, коли тільки торік закрились 33 банки, - це вкрай важливо. Ніхто не хоче оббивати пороги високих кабінетів і бігати у різні інстанції у спробах повернути свої гроші. Та не лише це визначає поточні позиції Ощадбанку.

Як відзначають експерти, вперше за довгі роки банк почав проявляти себе, йти назустріч людям, переконувати їх у тому, що здатний стати національним надбанням.

Як це проявляється?

По-перше, банк збільшує кількість сервісів, розширює мережу банкоматів та інформаційно-платіжних терміналів. Зокрема, мережа власних і партнерських банкоматів Ощадбанку сягає 5 тис. Це одна з найбільших мереж в Україні. А кількість інформаційно-платіжних терміналів, через які можна оплатити комунальні послуги, переказати гроші на картки інших банків і здійснити інші операції, вже перевищує 1 тис.

По-друге, на початок лютого було відкрито понад 100 відділень нового типу. Це відділення європейського зразка. Зі зручними касовими зонами, сучасним обладнанням, привітним і кваліфікованим персоналом, де клієнт витрачає на обслуговування в комфортних умовах мінімум часу. І це лише початок. У 2015 році банк за рахунок жорсткого контролю над витратами і збалансованого бюджету планує збільшити кількість таких відділень до 350-400 у всій Україні.

По-третє, Ощадбанк не залишається осторонь від подій, які сьогодні відбуваються в Україні. У 2014 році за допомогою банку було реалізовано безліч соціальних проектів. Проведений благодійний аукціон «Мистецтво, що рятує», за підсумками якого вдалося виручити понад 5 млн. гривень. Ці кошти пішли на адресні рахунки важкопоранених бійців української армії.

Крім того, працівники Ощадбанку перерахували свою одноденну зарплату в розмірі 3,65 млн. гривень на потреби військових. Також разом зі Святославом Вакарчуком були зібрані кошти на відновлення військового госпіталю в Запоріжжі.
Інакше кажучи, банк і його співробітники своїм прикладом показують, що навіть у таких важких умовах можна робити дуже багато.

Цифри і факти

• Ощадбанк - єдиний в Україні банк, який має 100% державну гарантію збереження вкладів.

• Ощадбанк - №1 у рейтингу найбільш стійких банків України.

• Ощадбанк - №1 у рейтингу найбільш надійних банків від видання «Новое время» та інвестиційної компанії Dragon Capital.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.