Розповіли деталі нападу на луцький притулок для тварин

Розповіли деталі нападу на луцький притулок для тварин
В Луцьку в ніч з 13 на 14 березня невідомі особи проникли на територію комунального підприємства «Ласка» з метою заволодіти майном та службовим автомобілем організації.

Про це розповіла директор КП «Ласка» Богдана Новарчук під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 березня.

Жінка зазначила, що у ніч пограбування було здійснено двічі напад на підприємство. Під час першої спроби пограбування зловмисників зупинив сторож, але ті його побили і втекли.

Вдруге, коли грабіжники проникли на території притулку, їх вже не злякав сторож, вони зв’язали чоловіка і почали ламати двері у кабінет директора підприємства.

«Зловмисники розтрощили меблі, побили декілька вікон, вкрали рушницю, яка стріляє снодійним, сіткомет, планшет, в якому вели реєстрацію тварин і намагались викрасти службовий автомобіль марки УАЗ. Але, на щастя, в автомобіля був розряджений акумулятор і зловмисникам не вдалося зрушити його з місця», - зазначила Новарчук.

Прикрий випадок заставив керівництво підприємства задуматись над покращенням безпеки закладу. КП «Ласка» вже уклала договір із приватною охоронною фірмою, яка забезпечуватиме порядок на території притулку. Окрім того, планується встановлення камер відеоспостереження та реконструкція бетонної огорожі. Але облаштування нової огорожі, за старими розцінками, становить 500 тисяч гривень.

«Якщо депутати проголосують на наступній сесії міськради, то наше підприємство отримуватиме щороку 30 тисяч гривень, за які ми плануємо купити камери відеоспостереження. Нам необхідно провести усі заходи безпеки, адже наші інвестори бояться надавати нам кошти на закупівлю обладнання, бо бояться, що його вкрадуть», - мовила директор.

Нині правоохоронці проводять розслідування цього інциденту, після чого буде встановлено суму збитків підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відмивають гроші серед білого дня! Народ, дивись куди йдуть ваші гроші!!
Відповісти
Грошей захотілось більше, от самі себе й пограбували. Двічі зв'язували сторожа, ніяк не могли зв'язати. Дитсадок якийсь. Грабіжники так не діють.
Відповісти
треба було собак спустити
Відповісти
30 тис.на відеокамери в той час як тварини погано харчуються? Щоб охороняти Уаз?
Відповісти
терористи з сепаратистами...спасу немає.
Відповісти
500 тис. на "покращення огорожі" це дуже "по чиновницьки", вже ідеї закінчились для розкрадання грошей?
Відповісти
А мій знайомий гицель за пів лімона задушить всіх тих собак і ще п"ять років їх буде відловлювати та душити. По сто тисяч за рік, по вісім тисяч за місяць. Європейська зарплата.
Відповісти
всі такі розумні! треба грош на огорожу, шоб такі як ви не скаржились шо собаки вибігають з території і не їли кур сусідських. Треба гроші на притулок, обовязково, якщо хочемо гуманно, справедливо наладити справи в місті. І цей напад, ну просто...от тепер якшо будуть скарги лучан на агресивну собаку, то як її ловити, якшо рушницю зі снодійним вкрали? Оце вже найшли кого грабувати, негідники...
Відповісти
а після першого нападу той сторож не міг викликати міліцію? на любому підприємстві якщо якесь ЧП є інструкція як діяти. мало бути і сповіщення керівництва і дзвінок в 102. а так якась хєрня виходить...
Відповісти
Сама себе обіграла з славном на пару...ха ха
Відповісти
Останні новини
Розповіли деталі нападу на луцький притулок для тварин
18 березень, 2015, 11:20