Волинянина притягнули до відповідальності за підпал сухої трави. ФОТО

Волинянина притягнули до відповідальності за підпал сухої трави. ФОТО
У Ківерцях палія притягнули до відповідальності за спалювання сухої рослинності.

Працівники Ківерцівського РВ УДСНС України у Волинській області спільно з представником Державної екологічної інспекції у Волинській області провели рейдові перевірки щодо виявлення та недопущення випадків спалювання посуші на території Дернівської, Звірівської, Борохівської та Покащівської сільських рад, - повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Волинській області.

Під час їх проведення притягнуто до адміністративної відповідальності жителя села Звірів Василя Стасюка, який випалював суху траву уздовж автодороги Луцьк – Рівне.

На даного громадянина складено протокол за статтею 77-1 «Самовільне випалювання рослинності або її залишків», відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Учасники рейдової групи акцентували увагу жителів цих населених пунктів на суворому дотриманні протипожежних вимог, закликали не розкладати багаття із сухої трави, адже це не тільки завдає шкоди довкіллю, але й украй небезпечно для здоров’я людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не можу зрозуміти, нащо він її випалював біля дороги? тобто, якби в себе на городі - то тут можна зрозуміти, а біля дороги нащо вона йому впала?
Відповісти
Ви всі не розумієте, що є 3 речі на які можна дивитись безкінечно -дві з них це як горить вогонь, як тече вода і що третє - забув, там щось про красиву жінку чи шо...ну от, вода - в колодязі (не тече), жінка яка вже є, вогонь де взяти? От і запалив, нерви заспокоїв...
Відповісти
усіх таких паліїв потрібно карати в повній мірі!!! бо вже дістало дихати димом!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині горів будинок
18 березень, 2015, 13:10
Волинянина притягнули до відповідальності за підпал сухої трави. ФОТО
18 березень, 2015, 13:00