У Луцьку говоритимуть про освіту для переселенців

У Луцьку говоритимуть про освіту для переселенців
У Луцьку говоритимуться, яка реальність та міфи у реалізації права на освіту.

Упродовж січня-лютого 2015 року Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, спільно із партнерами проводив соціальну діагностику проблем та потреб, що виникають у внутрішньо-переміщених осіб, що проживають на території Волинської області в процесі реалізації права на освіту, - повідомляє прес-служба Волинської обласної громадської молодіжної організації «Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив».

До соціальної діагностики були залучені: керівники дошкільних, загальноосвітніх та вищих навчальних закладів Волині, психологи дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Волині, батьки дітей, що вимушено переміщені із окупованих територій та АРК Крим та діти внутрішньо-переміщених осіб, що навчаються у дошкільних, загальноосвітніх та вищих навчальних закладах Волині.

З метою обговорення результатів, у Луцьку, 19 березня у конференц-залі Палацу культури Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1) відбудеться круглий стіл «Чи існують проблеми з реалізацією права на освіту внутрішньо переміщених осіб на Волині?».

Питання, що обговорюватимуться під час круглого столу:

1. проблеми, які були виявлені під час дослідження;

2. які заходи, що сприятимуть соціалізації та налагодженню партнерського діалогу дітей та батьків із числа внутрішньо переміщених осіб, а також батьків та дітей, що постійно проживають на території Волинської області, потребують впровадження на території Волинської області;

3. можливі форми співпраці громадського сектору та керівників навчальних закладів для попередження негативних проявів у учнівському середовищі.

Початок о 12:00 годині.

Для того, щоб заявити про своє бажання долучитись до обговорення, треба зателефонувати за номером: 095-031-26-17, Вікторія Врублевська. Або ж надіслати відповідний лист на електронну адресу [email protected] до 10:00 19 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку говоритимуть про освіту для переселенців
18 березень, 2015, 14:21