У Луцьку відбувся спортивний фестиваль «Здорова молодь – здорова нація». ФОТО

У Луцьку відбувся спортивний фестиваль «Здорова молодь – здорова нація». ФОТО
В обласному центрі провели ІІ обласний фестиваль «Здорова молодь – здорова нація», в якому взяли участь студенти середніх та вищих навчальних закладів Волині.

Спартакіада тривала два дні 18 і 19 березня у приміщенні спортивно-розважального комплексу «Адреналін СІТІ».

За словами організаторів спортивного фестивалю, захід проводився з метою пропаганди здорового способу життя та організації активного змістовного дозвілля молоді засобами фізичної культури та спорту, а також реалізації права молоді займатися фізичною культурою та спортом.

Програма фестивалю включала змагання у 5 видах: «Естафета», «Смуга перешкод», настільний теніс, бадмінтон та волейбол. Всього у змаганнях взяло участь 29 команд.

За підсумками результатів боротьби у 5 видах програми перше місце посіла команда Луцького педагогічного коледжу, яку представляли Богдан Машевчук та Аліна Денисюк, ІІ місце – у команди біологічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки(Андрій Янішевський та Оксана Гронович), ІІІ місце - у команди психологічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (Богдан Нечай та Юлія Верещук).

Кращими у «Естафеті» була команда ІФКЗ СНУ ім. Лесі Українки (Тарас Мельник та Анна Климчук), в «Смузі перешкод» - команда Луцького педагогічного коледжу, яку представляли Богдан Машевчук та Аліна Денисюк, у змаганнях з волейболу - ІФКЗ СНУ ім. Лесі Українки (Назарій Недбайло та Галина Оніщук), у змаганнях з бадмінтону – команда ВПУ будівництва та архітектури (Сергій Родзинський та Олена Громик) та у змаганнях з настільного тенісу - команда Луцького коледжу технологій та права (Ольга Климюк та Андрій Котік).

Переможці та призери фестивалю були нагороджені на урочистому закритті фестивалю в спортивній залі Волинського обласного ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою дипломами, медалями та спортивним інвентарем.

Команда - переможець виборола право представляти Волинь на Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь – здорова нація», який відбудеться у вересні у місті Южне, Одеської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний адмін, прошу Вас виправити помилки у прізвищах учасників змагань: Оксана Гропович на Гронович, а Ольгу Км’ятюк на Климюк. Зарання дуже Вам дякую!
Відповісти
виправили
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбувся спортивний фестиваль «Здорова молодь – здорова нація». ФОТО
19 березень, 2015, 18:51