На Волині депутатів сільради спіймали на корупції

На Волині депутатів сільради спіймали на корупції
Прокуратурою встановлено факти вчинення адміністративних корупційних правопорушень депутатами Льотничівської сільської ради Володимир-Волинського району.

З'ясувалося, що один із місцевих обранців громади на сесії сільради голосував за рішення про надання його синові у власність земельної ділянки площею 0,15 га та не повідомив сільського голову і депутатів про наявність в його діях конфлікту інтересів, які впливали на об’єктивність та неупередженість прийнятого ним рішення, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Аналогічно проігнорував вимоги чинного законодавства й інший депутат цієї ради, який голосував за прийняття рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність своїй дружині.

Прокуратурою було складено протоколи про вчинення адміністративних корупційних правопорушень обома обранцями громади села Льотниче, які порушили вимоги закону щодо повідомлення про наявність конфлікту інтересів.

Постановами суду депутатів визнано винними у скоєних правопорушеннях та накладено на них адміністративні стягнення у виді штрафу.

Штрафи обранці громади вже сплатили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині депутатів сільради спіймали на корупції
20 березень, 2015, 09:20