На Волині дружини бійців благають про допомогу

На Волині дружини бійців благають про допомогу
У Володимир-Волинському районі дружини бійців-добровольців благають про групу в дитсадку.

Волинянка, мама чотирьох дітей із села Березовичі Володимир-Волинського району Христина Єсейкіна від імені інших мам цього села просить допомогти відкрити молодшу групу в дитсадку для тих, чиї батьки зараз воюють або лікуються, - повідомляє Слово Волині.

«Прошу вашої допомоги. У нашому селі є багато мобілізованих та двоє хлопців, які були у полоні. У селі є садочок, і у нас є гостра потреба в молодшій різновіковій групі. Якщо буде створено таку групу - жінки бійців зітхнуть із полегшенням. Всім відомо, як важко жити в селі, ми всі любимо наших дітей, а роботи завжди багато. Тим більше, коли чоловіків забрали в АТО, належної уваги ми приділити дітям не можемо. Адже з дитиною потрібно займатися різними розвивальними іграми, а в селі так - або робота, або дитина» - пише жінка у Facebook.

«Допоможіть, будь ласка, із створенням такої групи. Приміщення є, ремонт робимо. Залишилося придбати меблі, зібрати кошти на харчування та зарплату для працівників. Не будьте байдужими до нашої проблеми. Можливо, знайдеться спонсор, або якісь меценати, які куплять нам меблі: ліжечка (матраци, постіль), столи, посуд, стільці-шафки, ігрові куточки» - ідеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сьогодні - День щастя
20 березень, 2015, 11:06
На Волині дружини бійців благають про допомогу
20 березень, 2015, 10:56