Сьогодні - День щастя

Сьогодні - День щастя
У 2012 році ООН проголосила 20 березня Міжнародним днем щастя (International Day of Happiness) з метою підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним почуттям для всіх людей нашої планети.

Також, на думку засновників Дня, сьогоднішнє свято покликане показати, що щастя є однією з основних цілей людства, у зв'язку з чим засновники закликають всі країни направити зусилля на поліпшення добробуту кожної людини, пише Zik.

Цікаво, що ініціатива установи Міжнародного дня щастя надійшла з невеликої гірської країни - Бутану. Вважається, що жителі Королівства Бутан є найщасливішими людьми в світі - чемпіонами за коефіцієнтом Валового національного щастя, яким вимірюється національний добробут громадян.

Також для відображення добробуту людей і стану навколишнього середовища в різних країнах світу в липні 2006 року був введений Міжнародний індекс щастя.

ВолиньPost вітає читачів з сонячним 20 березня на Волині. Бажаємо вам щастя та миру! Не забудьте о 12:00 подивитися рідкісне явище - сонячне затемнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: щастя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.