Як обрати альтернативу відпочинку на Чорному морі. ФОТО*

Як обрати альтернативу відпочинку на Чорному морі. ФОТО*
У зв’язку з останніми подіями, які відбуваються в країні, потрібно обирати альтернативу рідному Чорному морю.

Літо наближається і виникає багато питань. Що ж обрати, якщо летіти в літаку страшно і не дуже вигідно? Іноземні курорти дорогі, а інфраструктура вітчизняних курортів залишає бажати кращого? Де знайти місце, де б тебе розуміли і не виникало мовного бар’єру? А якщо їдемо з дітками, то де знайти спокійне та безпечне море?

В туристичної агенції «Море турів» є відповідь на всі ці питання. Вони рекомендують Болгарію. В багатьох людей зверхнє ставлення до цієї країни, але вона по-своєму чудова і неповторна, зовсім схожа на своє - рідне.

До того ж, Болгарія доступна абсолютно всім людям: від сімей з дітьми до молоді, від любителів активного відпочинку до пенсіонерів. Ви знайдете курорт по душі, на будь-який гаманець і смак.

Турфірма «Море турів» допомагає і у відкритті закордонного паспорту, і у оформленні віз, тому ваш відпочинок стане простим і безтурботним.

Чому саме Болгарія? А тому, що туроператори пропонують різні види транспорту, як вильоти зі Львова чи Києва, так і бюджетний варіант – автобус з Луцька.

У сезон 2015 року болгарські готелі перейшли на систему харчування: «все включено». Система «без харчування» залишається доступною в готельних номерах з кухонним куточком.

Болгарія надає нам для вибору різноманітні умови розміщення: від розкішних п’ятизіркових готелів до скромних віл.

Оформлення віз в Болгарію – дуже простий процес. Лише паспорт і фотографія, а для студентів, дітей і пенсіонерів візи безкоштовні. Турагенція «Море турів» для сімейного відпочинку радить курорти: Русалка, Балчик, Албена, Кранево, Елените, Помор’є, Св. Константин і Елена, Кітен.

Для молодіжного, активного та шумного нічного життя рекомендують Золоті Піски, Сонячний Берег, Албена.

Для вибагливих і ділових людей підійде Рив’єра.

Для тихого спокійного відпочинку люди у віці обирають Обзор.

А для любителів архітектури і пам’яток історії і для фешенебельних туристів «Море турів» радить Несебр.

Якщо бажаєте взяти нерухомість в оренду, відпочити більше 2 тижнів, то вам найкраще підійде Св.Влас, Созополь, Санта Марина, Дюни, Св. Тома, Кітен.

Бажаєте залишити свою малечу в дитячому таборі, тоді можете обрати один з численних варіантів, які знаходяться в Русалці, Сонячному Березі, Золотих Пісках, Св. Константин і Елена.

І взагалі, знаходити можливість і час на свій омріяний відпочинок - це не є розкіш в наш час, а необхідність, бо як би людина самовіддано і наполегливо не працювала, для відновлення життєвої сили і енергії їй все-таки потрібен
справжній відпочинок.

У туристичного агентства «МОРЕ ТУРІВ», що на вулиці Винниченка – є МОРЕ варіантів для всіх охочих.

Потрібно ДІЯТИ! МРІЯТИ! І ВІДПОЧИВАТИ разом з «МОРЕ ТУРІВ».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.