Волинянина, який обікрав погреб, затягнули у психушку

Волинянина, який обікрав погреб, затягнули у психушку
Посадити на лаву підсудних жителя Турійського району, який перед новим роком обікрав волинянку, вдалося тільки зараз.

Як згодом розповів зловмисник, близько 23:00 годині він таємно проник у чужий двір, зірвав скоби вхідних дверей і проник у приміщення погребу, - пише Волинська газета.

Те, скільки виніс чоловік, дійсно вражає. Серед викраденого було чотири 3-літрові банки сала, 15 банок огірків, 5 банок грибів та вишень, 6 банок персиків і слив, 8 банок абрикосів і 10 – варення, а ще банки помідорів, аджики, квасолі.

Прихопив злодій 15 кілограмів цибулі і 10 кг цукру. А загалом, як порахувала обікрадена господиня, продуктів вона позбулася на 2 тисячі 368 гривень.

Скільки сил та часу потратив зловмисник, аби переносити стільки харчів, в оприлюднених відомостях не розповідається. Зате йдеться про те, що, сховавши харчі, чоловік узявся їх продавати.

Незаконний бізнес тривав недовго. Бо скоро 16 банок і півтори тисячі гривень порушник усе-таки повернув жінці. А «на здачу» отримав покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Втім, потерпіла жінка пошкодувала свого кривдника, просила суворо не карати підсудного. І реальне ув’язнення йому замінили роком іспитового строку. А ще зобов’язали застосувати до крадія примусовий захід медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги у примусовому порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та й так було зрозуміло що в чолов"яги не все добре з головою. Нормальна людина красти не піде. Тільки з відхиленнями або з голоду.
Відповісти
Правильно як мажори людей збивають їм нічого!як чиновник хабар бере то нічого!як крадуть мільйони то нічого а про цього бідолагу роздули як про серійного вбивцю рецидивіста!позор бо їм для статистики треба!
Відповісти
Останні новини
Волинянина, який обікрав погреб, затягнули у психушку
20 березень, 2015, 19:12