Міліція вже знає, хто розстріляв співробітника СБУ у Волновасі

Міліція вже знає, хто розстріляв співробітника СБУ у Волновасі
У Волновасі розстріляли співробітника СБУ.

21 березня на одній з вулиць Волновахи (Донецька обл.) невідомі з автоматичної зброї розстріляли співробітника СБУ, - інформує "Українська правда".

Як повідомив глава облуправління МВС Донеччини В'ячеслав Аброськін, потерпілий від отриманих поранень помер у машині швидкої допомоги.

"У результаті спільної роботи співробітників ГУМВС України в Донецькій області та СБУ особистості злочинців встановлені", - зазначив Аброськін.

За його словами, наразі проводяться розшукові заходи, спрямовані на їх затримання.

Разом з тим "Четверта влада" з посиланням на власні джерела зазначає: співробітник СБУ був застрелений бійцями батальйону "Дніпро-1".

"Конфлікт між офіцером і добровольцями виник через те, що останні намагалися перевезти контрабанду, а співробітник СБУ спробував це присікти", - зазначено у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путин?
Відповісти
вічна память віті манзику
Відповісти
правосєки уроди
Відповісти
при затриманні злочинців які вбили панчо живими гадів не брати
Відповісти
ребята, вы вооружены. убивайте их. просто убивайте на поражение. лезут в количестве больше одного - убивайте.
Відповісти
Yhodjat ly4shue rebjata.....bratishka kak tak??? Tebe ly4shee mesto vozle Gospoda!! Tu avtomatu4esku popadesh v Ray...TAM MNOGO NASHUH...
Відповісти
вічна пам'ять Віті...


Відповісти
а чого не пишете, що це працівник СБУ з Волині, чи боїтесь прогнівити коломойського??
Відповісти
Диких зверей нужно уничтожать, так как они уже валят вас за исполнение служебных обязаностей. Вечная память офицеру
Відповісти
Вічна пам'ять тобі Вітя!!!
Відповісти
Вічна пам'ять Віті Манзику!!!
Відповісти
Вічна пам'ять !!!
Відповісти
То де справедивість?нікому нічого не потрібно всі мутять собі гроші і мають всіх в дупі!такі люди гинуть-найкращі за що?вічна пам'ять тобі Вітя і співчуття батькам і дружині!
Відповісти
Тут різні мудаки починають гавно лити. Не вірте люди! Вітя манзик був людиною. Завсігдатай гей вечеринок мовчазнов починає розказувати про втрату пильності. Яка пильності може бути на блок посту ду стоять, начебто, свої. Просто своі виявилися вояками в овечій шкірі.
Відповісти
Да уж!!! Когда офицеры ВСУ, СБУ несут службу в зоне АТО нацеленную на защиту нашего народа от страны агрессора, подонки из числа правого сектора и других добровольческих батальонов "зарабатывают" на контрабанде, похищении людей, мародерстве, а самое интересное, что если бы сотрудник их "положил" на месте его бы обвинили в расстреле патриотов!!!((((.....
Відповісти
Правосеки вы ответети за убийство нашего брата!
Вечная память ВИТЯ! ты всегда будешь с нами!
Відповісти
За що гинуть хлопці?! Просто не віриться.. Вічна пам'ять Віті .
Відповісти
филимон правий, якби Мандзик завалив правосеків - звинуватили б в розстрілі своїх і звільнили б або ще й того більше ....
Відповісти
Коли ця смерть наситься кров'ю молодих хлопців??? Скільки ще життів вона забере??? Господь, упокой душу новопредставленого вбитого раба бож ого, Віктора! Даруй йому царство небесне і сотвори йому вічну пам'ять!!! Батькам, рідним і друзям дай сили пережити цю велику втрату... Суму ю і плачу разом з вами...
Відповісти
Правосеків треба було валити ще в лютому 14
Відповісти
Тепер моліться уроди, щоб під час загадкових самогубств ви довго не мучилися. Все життя живіть і оглядайтеся
Відповісти
нестрижених правосеків на палю
Відповісти
Сбушники.. ох які ви зараз розумні стали.. треба було валити кажете 14 того правосеків то чого морозилис? ви випадково не забули О ВИ ВІДПОВІДАЛЬНІ БУЛИ ЗА ОХОРОНУ ВІД ЗОВНІШНЬОЇ АГРЕСІЇ..... ВИ ВЖЕ ТОДІ ПРОСРАЛИ ВСЕ ! А СЬОГОДНІ НЕСЕТЕ ВТРАТИ... ШКОДА СІМЮ ХЛОПЦЯ!
Відповісти
Правосеки вы получили пропуск на другую сторону луны.
Відповісти
Президент Украины Петр Порошенко заявил о том, что среди солдат, попавших под первую волну мобилизации, была почти треть дезертиров. Об этом он рассказал в интервью телеканалу «Интер». «И это не были ребята, которые не любили Украину. Просто они не были обученными, без соответствующей подготовки, без соответствующего вооружения, попав под первые обстрелы, психологически сломались и потом не могли себя заставить пойти дальше в бой», — отметил президент. В 2014 году Верховная Рада Украины объявляла три волны мобилизации. Первая была объявлена 17 марта, вторая — 6 мая, третья — 22 июля. Точные данные о количестве мобилизованных граждан не разглашались, при этом известно, что к концу 2014 года численность вооруженных сил Украины увеличилась со 130 до 232 тысяч человек.
Відповісти
ти не в той трамвай сів, троль.
Відповісти
Співчуття усій родині,дружині та друзям!Герої не вмирають!Велика подяка батькам за достойно вихованого сина.Вітюша,ти завжди будеш в наших думках.Шкода що Господь тільки найкращих забирає швидше.Нелюди,а ваша доля вже відома,і повірте всі ваші життя в суммі не варті одного життя цієї ЛЮДИНИ!!!!Ганьба безконтрольній,продажній владі,яка за цим стоїть,бо всі ми розуміємо,що без вищих вказівок чи дозволів це все не проканало би зконтрабасом....Тварюки голодні на гроші!!!!!У пеклі наїстеся цього дєрьма...туди вам дорога!!!!
Відповісти
ВIЧНА ПАМ'ЯТЬ!!!МОI СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ,ДРУЖИНI ТА ДРУЗЯМ...Я Вiтю знала з дитинства.Це був чудовий,чуйний,вiдповiдальний хлопець.Вiн був пiдтримкою для родини.В своему життi добивався все сам.Але на його шляху з'явилася тварь,яка вiдiбрала у нього життя,а в нас близьку людину....ПАМ'ЯТАЕМ ТА СУМУЕМ!!!
Відповісти
співчуття батькам... Вітя був чудовим з усіма знаходив спільну мову.а то дружині не знаю цілодобово сидіти в контакті...дуже напевно переживає цей біль-пише всім друзям в контакті як їй тяжко.батьки дійсно втратили опору!сумуємо...упокій Господи душу!(((
Відповісти
Слава Герою! Вiчна пам' ять, Вiтi!
Відповісти
Витя красавчик ! Вечна память тебе ! Хороший был парень ! Кто рядом с друзей родителей не оставляйте !
Відповісти
Піднялась рука стріляти в ЛЮДИНУ... здохни гордєєв!!!
Відповісти
Останні новини
Міліція вже знає, хто розстріляв співробітника СБУ у Волновасі
21 березень, 2015, 15:11