Українська супермодель розповіла про страшну хворобу батька

Українська супермодель розповіла про страшну хворобу батька
Українська супермодель Сніжана Онопко розповіла про хворобу батька.

Українська супермодель Сніжана Онопко народилася у Луганській області, в Сєверодонецьку, - інформує tsn.ua.

На батьківщині красуні зараз неспокійно, оскільки є загроза вторгнення так званої "ЛНР" і бойовиків. Проте Онопко стверджує, що там поки все добре.

Що ж стосується того, чи не хоче Сніжана перевезти батьків до Києва, вона відповіла:

"Там лишився мій батько, при чому батько хворіє на рак. Йому зробили пересадку печінки. Так вийшло, що у нас з батьком достатньо складні стосунки. Я, звичайно ж, допомагаю, чим можу. Напевно, це буде неправильно по відношенню до моєї мами,якби я так вчинила. У мене були такі думки", - пояснила Сніжана, чому не забирає тата до столиці.

"Тато каже, що у них там зараз все спокійно, ліки йому видають, тому що він сидить на ліках, без яких він не зможе жити. В принципі в Сєверодонецьку нормально", - додала модель.

Під час російської агресії Онопко знялася для російського бренду купальників, через що її засуджували. Сама ж Онопко говорить, що колекцію розробляла її близька подруга, від якої вона не збирається відмовлятися.

"Наталія Якімчик – це моя близька подруга. Те, що вона робить російський бренд купальників, я повторюся, це моя близька подруга. Я не збираюся ділити людей на росіян і не росіян. У мене є моя робота. Не я ж почала цю війну, правда? Не я ж винна у цьому?" - прокоментувала Сніжана.

До речі, у зв'язку зі специфікою своєї роботи модель багато подорожувала й могла змінити громадянство, проте не стала через свою чітку позицію.

"Я українка. Я тут народилася, це моя батьківщина. Я не хочу змінювати громадянство. Я хочу щоб Україна була єдиною", - зауважила Онопко.

Нагадаємо, Сніжана Онопко після двох років заміжжя і домогосподарства різко повернулась на подіум. Супермодель тепер сповнена амбітних планів щодо кар'єри.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке відношення Онопка має до Волині?
Відповісти
Останні новини
Українська супермодель розповіла про страшну хворобу батька
21 березень, 2015, 16:13