На Волині пограбували закоханого через Інтернет німця

На Волині пограбували закоханого через Інтернет німця
28-річного німця, який приїхав на Волинь познайомитися із своєю коханою, пограбували: гість збіднів на 100 євро та 400 гривень.

Про це повідомляють в СЗГ УМВС у Волинській області.

28-річний мешканець Республіки Німеччина приїхав в Україну у пошуках кохання. Хлопець через Інтернет познайомився з дівчиною, яка проживає селищі Любешів Волинської області. Після нетривалого віртуального листування вирішив приїхати, щоби познайомитися «вживу».

Погостювавши кілька днів у своєї знайомої, чоловік власним автомобілем вирушив додому. Коли іноземець рухався у місті Камінь-Каширський, почались збої у роботі GPS-навігатора.

Іноземець вирішив знайти майстра, щоби усунути поломку.
Українську мову він розумів, оскільки сам – виходець із Республіки Казахстан, однак уже 17 років проживає в Німеччині. Шукаючи спеціаліста, хлопець потрапив до гучної компанії, з якою разом змінив не один місцевий розважальний заклад, а відтак і добряче випив.

Вже було далеко за північ, коли іноземець, познайомившись із місцевими дівчатами, захотів усамітнитись із місцевою красунею. Проснувшись вранці, казанова виявив, що його обікрали: зникло 100 євро та 400 гривень. Прийшовши до тями після бурхливої ночі, чоловік одразу звернувся у міліцію.

Зареєструвавши заяву про крадіжку від громадянина Республіки Німеччина, правоохоронці взялися за роботу. Були встановлені всі особи, які відпочивали з іноземним гостем. Як наслідок – за підозрою у скоєнні крадіжки дільничні інспектори міліції затримали 26-річну жительку району.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Названня статі не відповідає смислу.
Тре: "Пограбовано секс-туриста з Німеччини".
Відповісти
спочатку він побув "з дівчиною, яка проживає селищі Любешів Волинської області", а " захотів усамітнитись із місцевою красунею"?

ТАК ЙОМУ І ТРЕБА!

Відповісти
З Німечинни приперся, щоб потра....сь в Любешів.......мда.....
Відповісти
Останні новини
На Волині пограбували закоханого через Інтернет німця
12 червень, 2012, 13:10