Приміщення «Укрнафти» заблокували люди з автоматами. ФОТО

Приміщення «Укрнафти» заблокували люди з автоматами. ФОТО
Вхід до будівлі держпідприємства "Укрнафта" у Києві в Нестерівському провулку заблокували автоматники.

Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко, пише "Українська правда".

"Коломойський кинув виклик Порошенку. Вхід до "Укрнафти" просто зараз заблокований автоматниками. Старший - у чорній касці - після декількох хвилин сперечань сказав, що представляє батальйон "Дніпро-1". Що тут робить батальйон територіальної оборони Дніпропетровської області, він відмовився відповісти", - зазначив він.

"За воротами в'їзду до "Укрнафти" стоїть військовий бронеавтомобіль. Це все відбувається в центрі Києва, на Нестеровському провулку біля Львівської площі", - додав Лещенко.



Як повідомляє Hromadske TV, будівельники принесли ще кілька секцій металевих решіток.

До будівлі під'їхав КРАЗ, кількість бійців біля входу збільшилася до 30.

Як відомо, "Дніпро-1" - полк патрульної служби міліції особливого призначення МВС України.

Разом з тим глава МВС Арсен Аваков повідомив Українській правді, що в Укртранснафті досі перебуває стара охорона керівництва компанії.

"Усередині таки є кілька людей за старим ще доконфліктний договором охорони (йдеться про охорону відстороненого Лазорка). Люди Коломойського - нуль, плюс Держслужба охорони, плюс зовнішній пост", - зазначив Аваков.

У свою чергу заступник глави "Нафтогазу" Андрій Пасішник повідомив, що "ті зелені чоловічки, які забігли в офіс "Укртранснафти" разом з Ігорем Коломойським у складі близько 40 осіб з "чохлами для більярду" - й досі перебувають у будівлі держкомпанії та розміщені на 8-му поверсі".

Як відомо, в офісі компанії "Укртранснафта" розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства. Наглядова рада цього держпідприємства відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. У повідомленні "Нафтогазу", що контролює 100% акцій "Укртранснафти", не було вказано причину такого рішення.

Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей приїхав до офісу "Укртранснафти", де перебував близько 6 годин. Після того, як він залишив приміщення, Коломойський заявив, що "звільняв будівлю "Укртранснафти" від російських диверсантів".

При цьому голова Дніпропетровської ОДА звинуватив оточення президента у рейдерстві і обматюкав журналіста "Радіо Свобода" Сергія Андрушка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все таки приємно, що тепер все вирішується в рамках закону і правової процедури. Хай інші республіки нам заздрять, що ми повстали і змогли добитись демократичного громадянського супільства
Відповісти
лещенко міністр інформаціі?!
Відповісти
Не злякався вальцмана, захистить Украïну вiд мериканських прихвостнiв.
Відповісти
виглядає демократія на багнетах... Скачімо...
Відповісти
тепер я зрозуміла , що означає - ми їм дамо по зубам
Відповісти
Останні новини
Приміщення «Укрнафти» заблокували люди з автоматами. ФОТО
22 березень, 2015, 21:22