На Волині військовослужбовці стріляли у таксиста

На Волині військовослужбовці стріляли у таксиста
Особи, які стріляли з пістолета Макарова, затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Зброя вилучена, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від лікаря міської клінічної лікарні про те, що в травматологічне відділення з вогнепальним пораненням лівого плеча доставили 31-річного жителя обласного центру.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїли військовослужбовці однієї з військових частин.

"Того вечора таксист рухався автодорогою Луцьк-Львів у напрямку Луцька. У селі Гірка Полонка його підрізав автомобіль Mercedes Sprinte. Зупинившись, один із військовослужбовців дістав пістолет Макарова та вистрілив потерпілому у передпліччя лівої руки. Після пригоди таксист поїхав у Луцьк та звернувся за медичною допомогою до лікарні, а зловмисники зникли в невідомому напрямку, - розповів начальник луцького райвідділу міліції Сергій Тягунов.

Підозрювані затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Зброя, з якої стріляли військовослужбовці, вилучена.

За вказаними фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини вчинення правопорушень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті таксити давно цього заслуговують
Відповісти
такі да!а ще вчителі,лікарі,кухарі,шахтарі, страітєлі ну і вабщє-шо там церемонитись-всіх підряд стілять,останемось тілько я і так і бути-давно пора!
Відповісти
да блін ротації робіть, бо вони дуріють на війні вже
Відповісти
тобі вже давно пора....лікуватись,ходи пішки...
Відповісти
А ти хто таке,щоб вирішувати хто чого заслуговує?
Відповісти
В тюрму військовослужбовця, щоб не блатував
Відповісти
погоджуюся! знахабніли зовсім! вони своїм статусом прикриваються щоб безпредєл творити, спеціально пішли біля Донецька побігали, зброю привезли - і все герої, можуть людей мирних карати і самосуд вчиняли - бидло! пора з цими різними збіговиськами, такі як самооборона і правий сектор закінчувати, в історію вж їх!!!!
Відповісти
двое військових були в нетверезому стані хтіли заволодіти автомобілем коли водій відмовився віддати автомобіль військові відкрили вогонь на слідстві своіх дій не можуть пояснити вищі чини покривають цю справу бо бояться засвоі пагони військові самі служать в володимирі в луцьку були в камандировці машина у них спрінтер короткий камуфляжний може хто побачить то передавайте від луцких перевізників вітання
Відповісти
Не хочу розповсюджувати плітки, але чула що це "справа рук" Айдар.
Відповісти
я теж не хочу ,але чув шо тебе вже багато раз ...в спину і в лице...
Відповісти
Ще про себе почуєш!
Відповісти
...то заткни свій вафлеприйомник і не патякай прото, що не знаєш
Відповісти
"Вова" спеціально для тебе http://www.volynpost.com/news/48587-staly-vidomi-podrobyci-strilianyny-za-uchastyu-vijskovyh-pid-luckom розглянь уважно фото автомобіля!!! А, потім виражайся тут. Паморок!
Відповісти
ви так легко говорите,побігали біля донецька,зброю привезли)))Я був в ато два рази й зброї ніякої не привіз---ЦЕ ЗЛОЧИН,свою зброю здавав начальнику служби відповідної в кімнату зберігання зброї,й потім вона списувалась, а все ліве--противозаконна куйня!!
Відповісти
Михайло абсолютно точно переказав обставини,крім того,
потерпілий в лікарні і подальша доля його руки -велике невідоме....
Відповісти
Кажуть що їх можуть відпустити за хабарр
Відповісти
А я думаю розборки на дорозі в нас можуть тільки собі дозволити ненажерливі таксісти -конкуренти,а у військових в такий час і без таксістів роботи хватає на війні... Уступи дорогу ,якщо поспішає військовий,військові поспішають захистити Нас Всіх,треба мати повагу і розуміння,а таксисту як завжди було мало дороги,і поспішав за свіжим баблом...
Відповісти