Новий прокурор Волині за часів Януковича «опікувався» податковою міліцією на Житомирщині

Новий прокурор Волині за часів Януковича «опікувався» податковою міліцією на Житомирщині
Прокурором Волині було призначено Чепіжака Дмитра Миколайовича, який до 2014 року обіймав керівні посади в Житомирській прокуратурі.

За інформацією ЗМІ, Чепіжак є сином впливового в Україні аграрія Миколи Чепіжака, який народився і веде свій бізнес на вотчині Президента України Петра Порошенка,- пише Рупор Житомира.

Чепіжак Дмитро Миколайович, старший радник юстиції:

Народився 29 вересня 1980 року в місті Калинівка Вінницької області.

Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

У 2003 році почав працювати в органах прокуратури України на посаді помічника прокурора Подільського району міста Києва.

У вересні 2005 року обіймав посаду прокурора відділу захисту майнових, інших особистих прав і свобод громадян та інтересів держави управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури міста Києва.

З вересня 2005 по квітень 2012 року працював прокурором, старшим прокурором та заступником начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, прокуратури міста Києва.

У квітні 2012 року був призначений на посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, прокуратури Житомирської області.

З грудня 2012 року працював начальником відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Житомирської області.

З грудня 2013 року обіймав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Миколаївської області.

Із серпня 2014 року - заступник прокурора Миколаївської області.
На посаду прокурора Волинської області призначений 5 березня 2015 року.

Нагороджений нагрудним знаком "За сумлінну службу в органах прокуратури".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як же люстрація?
Відповісти
А він женатий?
Відповісти
Останні новини
Новий прокурор Волині за часів Януковича «опікувався» податковою міліцією на Житомирщині
23 березень, 2015, 14:29