Людей Коломойського перевіряють на причетність до вбивства волинянина з СБУ

Людей Коломойського перевіряють на причетність до вбивства волинянина з СБУ
СБУ перевіряє вископосадовців Дніпропетровської ОДА на причетність до фінансування банди, яка пов’язана з перевезенням контрабанди через лінію розмежування зони АТО, викраденням людей та вбивством співробітника СБУ з Волині.

Про це заявив на брифінгу голова СБУ Валентин Наливайченко, пише "Українська правда".

Він нагадав, що співробітник СБУ загинув від пострілу в голову, здійсненого людьми у формі ЗСУ, коли він разом з представником прокуратури зупинив у місті контрабандний вантаж.

Нагадаємо, сьогодні, 23 березня, його поховали у Луцьку.

За словами Наливайченка, безпосередньо у Волновасі було затримано трьох членів банди одного з яких було поранено, оскільки він чинив збройний спротив правоохоронцям.

Пізніше, за словами Наливайченка, у Дніпропетровську та області було затримано ще шістьох членів банди, в тому числі і безпосереднього спільника убивці капітана СБУ.

"Особа, яку ми підозрюємо у вбивстві, має прізвище Гордєєв і розшукується нами", - сказав Наливайченко.

За словами голови СБУ, члени банди прикриваючись ім'ям добровольчого батальйону, спробували напасти на правоохоронців під час обшуків, які здійснювалися у Дніпропетровську з санкції суду.

Він також підтвердив, що на підтримку даних осіб виступив депутат ВР Андрій Денисенко, обраний за мажоритарним округом від Правого сектору в Дніпропетровській області.

"Ми маємо справу з надзвичайно небезпечною міжрегіональною бандою, яка заробляла на крові, цинічно прикриваючись посвідченнями добровольчих батальйонів. Ми маємо обґрунтовані дані, що саме вона отримує підтримку, а іноді і фінансування від високопоставлених чиновників Дніпропетровської ОДА. Зараз ми перевіряємо цю інформацію", - заявив Наливайченко.

"Вчора ми висловили співчуття родині загиблого співробітника СБУ і хочу сказати, що люди які це зробили, є нашими особистими ворогами", - наголосив Наливайченко.

Крім того, він повідомив, що чиновників Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана і Святослава Олійника допитали з приводу викрадення чиновника мерії Дніпропетровська Олександра Величка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай СБУ ЗАЙМЕТЬСЯ СВОХЇМИ ОБОВ"ЯЗКАМИ
Відповісти
Нарещи хоч дехто почав розумити що Правий сектор це организоване бандформування яке складаеться переважно з судимих людей яки переслидують лише меркантильни цили прикриваючись показовим патриотизмом
Відповісти
Останні новини
Людей Коломойського перевіряють на причетність до вбивства волинянина з СБУ
23 березень, 2015, 15:33