У Ковелі діти з різних областей з'ясовували, хто з них краще плаває. ФОТО

В плавальному басейні КДЮСШ імені Є. Кондратовича відбувся традиційний дитячий турнір з плавання.

Турнір присвячений пам’яті заслуженого працівника фізичної культури та спорту Євгена Кондратовича,- йдеться на сайті Ковельської міської ради.

У змаганнях взяло участь сім команд. Вони представляли міста: Сокаль та Червоноград Львівської області, Кузнецовськ Рівненської області, дві команди з обласного центру - Луцьк НВК №26 та Луцьк КДЮСШ №1. Також дві команди для участі у турнірі представили господарі змагань - місто Ковель.

Під час урочистого відкриття змагань з вітальними словами та побажаннями до спортсменів, тренерів та батьків звернулась директор КДЮСШ імені Є. Кондратовича Олена Клімашевська.
Від учасників змагань та адміністрації спортивної школи на могилу Євгена Кондратовича поклали квіти.

За перемогу у турнірі змагалися 94 спортсмена. Варто відзначити вихованців тренерів КДЮСШ імені Є. Кондратовича Дмитра Ляшука, Олександра Пасюка та Юрія Коцюби, які продемонстрували найкращі фізичні якості в боротьбі за перемогу.

За підсумками змагань перша команда м. Ковеля зайняла І місце, набравши 1713 очок. Друге командне місце посіла команда НВК №26 з Луцька, набравши 1635очок. Третій результат у гостей з Рівненщини - 1533 очок.

Решта команд посіли наступні місця: на четвертому Червоноград (1484 очка), на п’ятому - Луцьк КДЮСШ №1 (1472 очка), шосте місце у другої команди з Ковеля (1323 очка) і сьоме місце у плавців з Соколя, які набрали найменшу кількість очок - 468.

Юнаки та дівчата, які стали переможцями та призерами змагань з різних видів програми нагороджені грамотами та медалями.

Вітаємо тренерів та ковельських плавців, які поповнили командну скарбницю. Це - Ілона Грабовець, Маша Баєва, Анна Дубовик, Олександра Онофрійчук, Анастасія Коляда, Захар Серединський, Павло Макарук, Вадим Данилюк, Богдан Тищук, Влад Оніщук, Андрій Мизовець, Ілля Ляшук, Сергій Яковлєв, Влад Стречень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.