Лучани частіше почали скаржитись на роботу комунальних служб

Лучани частіше почали скаржитись на роботу комунальних служб
Жителі Луцька все частіше телефонують на «гарячу» лінію оперативного реагування «15-80» міської ради зі скаргами, які стосуються комунальної сфери міста.

Про це стало відомо під час оперативної наради з луцьким міським головою Миколою Романюком 24 березня.

Лучани у своїх зверненнях просять міську владу відремонтувати пішохідні тротуари на вулиці Романюка та проспекті Молоді, 19-23, заасфальтувати вулицю Волинську та дорожнє покриття мосту на вулиці Шевченка.

Окрім того, з 23 лютого до 23 березня до групи швидкого реагування надійшло 167 звернень, які стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах через планові та аварійні відключення.

Обурені жителі міста, які проживають на вулиці Щусєва, 2, 4 та Б. Хмельницького, 20, роботою ДКП «Луцьктепло». Вони неодноразово звертались до міської ради з проханням проведення благоустрою після виконання ремонтних робіт на тепломережі, які проводило «Луцьктепло».

Заступник директора Центру надання адміністративних послуг Тетяна Нечипуренко зазначила, що лучани все більше звертаються до групи оперативного реагування з питанням, яке стосується несвоєчасного вивозу твердих побутових відходів та прибирання біля контейнерів.

«Не зменшується кількість звернень, які стосуються руху міського пасажирського транспорту. За звітний період надійшло 67 повідомлень. Нарікали лучани на великий інтервал руху маршрутних автобусів і тролейбусів. Окрім того, люди не задоволені належним спілкуванням водіїв громадського транспорту. Скарги надійшли на маршрутки № 1,2,9,9а,10,12,17,19,22,24,25,31,32,47 та тролейбуси №2,4,5,7,12,15», - зазначила Нечипуренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як люди бидлота , то і водії такі,
ЖЕКІ взагалі обрізують антени,,,якась постанова міськ ради..
раніше нічого не мішало на криші..
уроди...
Відповісти
Останні новини
Лучани частіше почали скаржитись на роботу комунальних служб
24 березень, 2015, 09:47